- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz huskydog17 #29 üzenetére
"Magyarázd el légyszi, hogy a MIX pontosan miért jobb játékra, mint egy Sennheiser HD 5xx"
Először is nem lehet összehasonlítani, mert egyrészt a Sennheiser HD 5xx vezetékes, másrészt messze nincsenek egy árban Cloud MIX-el. Attól, hogy zene jól szól egy fejesen, nem biztos, hogy az effektek is tisztábbak, a térbeli hangtervezés is olyan jó, tehát egyáltalán nem biztos, hogy egy counter strikeban olyan jól le tudod követni az ellenfél mozgását térben. Mondjuk a tesztben szereplő Sennheiser HD 4.40-ben pont van AptX codec (ahogy a Mixben is, az Arctis 7-ben nincs), ami nagyon jó, mert a hang késését a tömörítéssel csökkenti, de hang szekcióban 8 pontra vizsgázott, a MIX-el egy árkategóriában lévő nagy testvére 8.5-re a HD 4.50 is elmarad hanzásban a 9-re vizsgázó MIX-től. Egyikhez sem jár szövet fülpárna. Vérlázító! Floodold szét a fent említett fejesek topikját is.
"Olvastam topikot korábban, de csak a fejhallgató topikot, ahol max kihörögik az összes gaming headset-et, ha hangminsőgéről van szó."
Eltévesztetted a házszámot. Ez még mindig elsősorban egy gamer fejes és nem audiofil. Nézz be a gamer torpikba, hogy milyen a hyperx cuccok reputációja, elsősorban ár/érték arányban.
"Próbáltál már élesben valaha normális Hi-Fi fejest?"
Igen, próbáltam, mondjuk zenét hallgattam vele, nem pedig játszottam. Gamer kategóriában az egyik, ha nem a legjobb a Hyperx összeszerelési minőség és anyaghasználat terén. Az enyémnek saját hibámból szakadt el a kábele, miután a "mester" nemcsak a párnát gyakta szét, hanem a mikrofon portot is, ezért kellett elvinnem egy másik helyre. Addig viszont nem volt baj a műbőr pránával. A Mix párnája egyébként teljesen más kialakítású, mint a colud 2-é, anyagról nem tudok nyilatkozni, mivel a mixel nincs tapasztalatom, a tesztek szerint okés."I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hobby elektronika
- Bundle topik
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest