Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hajbel

addikt

válasz huskydog17 #29 üzenetére

"Magyarázd el légyszi, hogy a MIX pontosan miért jobb játékra, mint egy Sennheiser HD 5xx"

Először is nem lehet összehasonlítani, mert egyrészt a Sennheiser HD 5xx vezetékes, másrészt messze nincsenek egy árban Cloud MIX-el. Attól, hogy zene jól szól egy fejesen, nem biztos, hogy az effektek is tisztábbak, a térbeli hangtervezés is olyan jó, tehát egyáltalán nem biztos, hogy egy counter strikeban olyan jól le tudod követni az ellenfél mozgását térben. Mondjuk a tesztben szereplő Sennheiser HD 4.40-ben pont van AptX codec (ahogy a Mixben is, az Arctis 7-ben nincs), ami nagyon jó, mert a hang késését a tömörítéssel csökkenti, de hang szekcióban 8 pontra vizsgázott, a MIX-el egy árkategóriában lévő nagy testvére 8.5-re a HD 4.50 is elmarad hanzásban a 9-re vizsgázó MIX-től. Egyikhez sem jár szövet fülpárna. Vérlázító! Floodold szét a fent említett fejesek topikját is.

"Olvastam topikot korábban, de csak a fejhallgató topikot, ahol max kihörögik az összes gaming headset-et, ha hangminsőgéről van szó."

Eltévesztetted a házszámot. Ez még mindig elsősorban egy gamer fejes és nem audiofil. Nézz be a gamer torpikba, hogy milyen a hyperx cuccok reputációja, elsősorban ár/érték arányban.

"Próbáltál már élesben valaha normális Hi-Fi fejest?"
    Igen, próbáltam, mondjuk zenét hallgattam vele, nem pedig játszottam. Gamer kategóriában az egyik, ha nem a legjobb a Hyperx összeszerelési minőség és anyaghasználat terén. Az enyémnek saját hibámból szakadt el a kábele, miután a "mester" nemcsak a párnát gyakta szét, hanem a mikrofon portot is, ezért kellett elvinnem egy másik helyre. Addig viszont nem volt baj a műbőr pránával. A Mix párnája egyébként teljesen más kialakítású, mint a colud 2-é, anyagról nem tudok nyilatkozni, mivel a mixel nincs tapasztalatom, a tesztek szerint okés.

"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia

Új hozzászólás Aktív témák