- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi72
aktív tag
Megis vettem holnap érkezik a futár hoza a NZXT Sentry LXE külsö vezérlö panelt!!!
[ Szerkesztve ]
-
tibi72
aktív tag
Megtaláltam!!! [link]
-
tibi72
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja hogy mikortol lehet kapni NZXT Sentry LXE ventilátor vezérlöt ??? -
waverider
senior tag
Arctic Breeze Mobile: vajon milyen hosszú a kábel és mennyire zajos?
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Eddie141
senior tag
"NZXT Sentry LXE"
Szerintem gyönyörű szerkezet, és ha átgondolod, 60 dollár nem is sok érte. +tuti usb-s lessz, így biztosan meg lehet majd oldani, hogy más cuccok is láthatóak legyenek rajta. Nameg szerintem szép is, a designe nagyon megfogott. Elfogadnám -
zed1983
őstag
igényes és okos megoldások...
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
vadkörte
addikt
Tudja valaki, hogy a Breeze Pro-t hol lehet kapni? Mert csak a sima Breeze-t találok az árlistákban...
[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
F e Z o
veterán
Már megint egy ugyanolyan felépitésű CPU hűtő.
AC Breeze pro : jól jön az ilyen melegben, mint ahogy usb-ből is sosem elég.
H2O über alles!
-
XleshEr
csendes tag
USB-s venti mit ki nem találnak.A V6 on azok a nagy műanyag elemek szerintem akadályozzák a hőleadást és ha ez jelentős a dizájn lép előtérbe a teljesítmény előtt ?
-
kretenallat
senior tag
sziasztok, tud vki olyan helyet ahol mar meg lehet venni az arctic breeze mobile-t?
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
Isee
senior tag
Ilyen usb-s ventik vannak is már szép számmal, csodálkoztam is volna, ha az arctic nem csinálna ilyet
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
total90
veterán
CM hűtője nem nagy szám. Van egy halom külföldi teszt már és túl van árazva. Mindenhol írják, hogy nagyon hangos+a teljesítménye sem a legjobb
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
zazahoho
őstag
-
törölt tag
Van légkondi már pc be link
de én még jópár évvel ezelőtt 5.25 ös helyre építhetőről is hallottam. hogy azóta kapható volt e passz. ez igen.zazaho: nem a méret a gond sokaknak hanem a hang. szép hogy -60 fok meg minden. hc tunereket egyik se zavarja. se a méret, se az ár, se a zajszint. a lényeg hogy arra a pár percre még annál is hidegebb legyen.
[ Szerkesztve ]
-
zazahoho
őstag
akkor ilyenre gondoltok?
lehet drága,és ezért nem látnak benne fantáziát a mérnökök,de ha lehetne csökkenteni a méretét ,és az árát növelni a hatékonyságát biztos sokan elgondolkodnának rajta.[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Sicilian
addikt
Cooler Master gyerek az szép darab
és az NZXT sem gyenge...nothing is true everything is permitted..
-
pottyantós
aktív tag
Hát ez az usb-s venti kegyetlen... csak nehogy vegyek..
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
Solten
őstag
Ez a Sentry LXE igencsak kellemes...
Saor Alba
-
nagyúr
-
zazahoho
őstag
válasz #19617792 #13 üzenetére
behalok ,az sem nooormális
kövessetek majd meg ,lehet pár év múlva kitalálnak olyan házat amiben belül "mini klíma" fog működni ,azt nem tudom ,hogy ennek a hatásfoka mennyire lenne jó de szerintem működőképes lehetAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
-
nagyúr
Az biztos hogy 10k felett lesz.
lorenzen:Biztos hogy közkedvelt lesz. Bár nem fogok ilyet venni. Örülök hogy nincs annyi kábel a mostani gépembe, mit az előzőbe. Meg még X ventit erre rákötni, meg kivezetni... De amúgy meg jól néz ki.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
adamka16
őstag
nem tudom megérteni miért nem lehet legalább egy kis műanyag keretet tenni azokra az usb-s megoldásokra... totál balesetveszélyesek sztem, elnézve a fordulatszámukat is...
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Nagyon szép a V6.Lássuk a teljesítményét is.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
zazahoho
őstag
usb-s venti ,kíváncsi leszek mikor lesz pc-s mobil klíma
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Mappa
addikt
atyavilág ez LOL
nem kötelező megadni
-
lorenzen
aktív tag
-
nagyúr
Az NZXT és a V6 GT bejövős nagyon. Lehet hogy kell cserélnem a 212+ -t.
Az árára viszont kíváncsi lennék.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest