- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és LOQ notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
betonfelhő
tag
A Trine meg van, de most már steamtől függetlenül is.
-
dabadab
titán
-
Necroman_Mk2
őstag
-
dabadab
titán
-
ddekany
nagyúr
-
h-yle
addikt
Vettem egyet, de mivel, már a játékok fele megvan, ezért az egész pénz ment a Child's Play-nek.

-
elithun
őstag
Kb. egy 3 perces demonstrációból áll a játék. De lehet, hogy csak egy jó történet kell neki, és annak a kivitelezése, ami után már ki is adható. De pontosan nem tudom, hogy miért maradt abba a fejlesztés.
Remélem néhányan fellelkesedtek a játékmeneten, és kihoznak belőle valamit.
Itt látható a demonstráció. -
dabadab
titán
-
elithun
őstag
Amint jött az e-mail be is raktam a kosárba 5-öt.
A Jack Claw egész jónak tűnt, de sajnos soha nem fog megjelenni.
A Trine eddig is megvolt, a Shadowgrounds-ok majd jók lesznek co-op módban a haverokkal. A Splot meg Splot, semmit nem tudok róla.
Remélem lesz 4. HumbleBundle is.
-
zsigus
őstag
-
kovsol
titán
-megnyitod a linket amit kaptál
-Click here for your Steam, Desura, and OnLive keys. feliratora kattintasz
-majd a steam felirata
-elindítod a steamet
-Add a game feliratra nyomj, alul lesz megtalálható ez a felirat
-Activate a product on Steam majd a korábbi kódot amit megkaptál a honlapon ide bemásolodjelenleg nincs minden játék steamen fent, de amint felkerül a többi is automatikusan megkapod majd
(#15) zsigus másnak azért még jól jöhet a leírás

-
zsigus
őstag
-
DeFranco
nagyúr
Na jó, akkor most már tisztázzuk: arra gondoltam,hogy ha adnál 10 EUR-t a HB3-ért, és adtál volna 10 EUR-t a HB2-ért, akkor adj most 20 EUR-t, mintha megvennéd mind a kettőt, és megkapod valahonnan a digitális tartalmat. Mindenki pénzénél van, mindenki boldog. De ez már tényleg nem ide való, ha már van itt 2 modi, akár ki is szedhetné ezt a threadet szerintem...
-
dabadab
titán
-
DeFranco
nagyúr
-
ollie
MODERÁTOR
-
DeFranco
nagyúr
-
D1Rect
félisten
-
ollie
MODERÁTOR
-
dabadab
titán
A HB2-bol kimaradtam (abbol csak a Machinarium tunt erdekesnek, az meg mar megvolt), de erre szerintem benevezek. Egyebkent erdekes, hogy nagyon stabilan az van, hogy atlagban a windowsos userek fizetnek a legkevesebbet, naluk egy hajszallal tobbet az almasok, a linuxosok meg messze a legtobbet.
Meg az eladasi adatok alapjan ugy tunik, hogy ez a "fizess, amennyit akarsz" nem csak egyszeri akcionak volt jo.
-
DeFranco
nagyúr
-
D1Rect
félisten
-
ollie
MODERÁTOR
-
DeFranco
nagyúr
Már tegnap megvettem
Mielőtt valaki megkérdezi: igen, az első három regisztrálható Steamen is. 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assetto Corsa Rally
- Le Mans Ultimate
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP USB-C 100W G6 Dock (9X3V1UT)
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter ( Canon ) - Újszerű -
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"

"