Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
seredy
tag
sziasztok, amióta ezt az okosórát egy iphone 8-al párosítottuk, időnként "megszakad" a telefon és az okosóra közötti kapcsolat, hívásokat, üzeneteket nem jelzi. Azelőtti semmi gond nem volt vele, egy androidos telefonnal. Az iPhone 8-al viszont csak a baj van, van esetleg valakinek valami tippje, mit lehetne tenni?
-
Lackooo84
nagyúr
Rájöttem miért angol az alvási jelentésem. Ugye a Play áruházban a 10.1.1.312-es egészség app van fent, amivel semmi baj nincs, full magyar. De amint felteszi az ember, már sipákol, hogy van frissítés. De ha frissítek erre a verzióra 12.1.4.310, akkor ez egy angol szar lesz, ami hibás, mert azt írja nincs internet, nem tudja letölteni a nyelvi csomagot.... Direkt nem frissítettem, de egy idő után magától megteszi, nem tudom hogy tudnám letiltani, hogy magától frissítgessen, már az appgaleryt is legyalultam, de mégis mindig magától felfrissíti magát erre az új szar verzióra. Ötlet?
-
tarbela777
tag
Üdv fórumtársak! Tegnap délután óta én is tulajdonosa vagyok egy 46mm-es sport változatnak. Most kezdek vele ismerkedni, tegnap rengeteg frissítés jött. Eddig nagyon elégedett vagyok, gyönyörű ez az óra.
-
gyuri2008
veterán
Érdekes,hogy a jóval olcsóbb Huawei Watch Fit az tudja.
-
gyuri2008
veterán
A Huawei Watch GT 2 Okosóra, 46mm, Barna bőr tudja a folyamatos véroxigén mérést?
A fekete sajnos nem: -
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Ha BT fülessel az óráról hallgatok zenét, akkor ha hívnak telefonon, miért az órán tudtam beszélni és nem a headseten?
Üdv: Fishor
-
B. Tamas
aktív tag
Sajnos ezt nem tudja és ez engem is kissé dühített eleinte. A nagyobb szívfájdalmam, hogy én főleg hegyi túrákban utazom és nonszensz, hogy nem tudok közben csinálni egy véroxigénszint mérést, pedig néha jó lenne látni amikor már az összeesés határán vagyok.
Tudom, tudom ez legyen a legnagyobb problémám az életben.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Az edzéseknél mit csinál a lakat?
Olyat nem lehet valahogy csinálni, hogy elindítom az edzést és utána háttérbe csinálja csak és a normál óra meg egyéb funkciók legyenek láthatók? És utána amikor akarok visszamegyek és leállítom, addig meg csinálta a méréseket. Valamint szintén amikor edzés közben vagyok, nem lehet az állapotsort valahogy elő csalni és képernyőt bekapcsolni, az 5 percre?Üdv: Fishor
-
zsolt160
aktív tag
Na igen, én fürdéskor, zuhanyzáskor leveszem, talán ezért is jobban bírja. Bár vettem fémet, annál nem kell félni a víztől, de én akkor is leveszem.
-
misimagaki
aktív tag
válasz
thomasa #4386 üzenetére
Köszi.
Tanultam az óramániás ismerősöktől. Ami azt jelenti, hogy télen bőrszíj,nyáron gumi vagy fém. Így járok el azóta.
Így az enyém még jól néz ki.
De ettől függetlenül hihetetlen, hogy nagyon nehéz minőségi bőrszíjat venni, ami nem hullik szét
Az meg főleg, hogy ezeket nálunk 2x, 3x drágábban adják, mint Kinából rendelve, ahonnan egyébként a boltok is rendelik.... -
thomasa
senior tag
válasz
misimagaki #4376 üzenetére
Fullmosa szíj: ha izzadsz elszíneződik egy idő múlva a belső felülete. Később az oldalsó fehér varrás is átázik, és elengedi. Ehhez kb. fél év kell, szóval addig jó eséllyel meg is unod
Ha ebben mosol kezet, netán fürdesz, tusolsz, úszol akkor sokkal gyorsabban megy tönkre.
-
fulton
addikt
És azt hol lehet megtenni? mert én nem találopk ilyet. Huawei Watch GT2 órámon.
Az szeretném hogy min. automatikusan észlelje ha nem kerékpározok és megálltam, mert a oké hogy én magamtól megállíthtom, de azt mindig elfelejtem. Meg elindítani is sokszor sajna.
szerk: megnéztem a kerékpározás nem támogatott. -
-
fulton
addikt
Sziasztok
A segítségetek szeretném kérni.
Van egy Huawei watch Gt 2 órám, amit szeretek, viszont van funkció amit nem tud. Bár nem tudom van e óra ami tudja ezt (?)
Sokat kerékpározom, és sajnos van hogy egy egy út alkalmával elfelejtem elindítani az edzés progit az órán, a szabadtéri kerékpározást. Sajnos az óra magától nem érzékeli ugye ezt.
Illetve ami fájó hogy nem tud, pl ha elindítom az edzést, nem érzékeli útközben ha megállok pihenni, és ebből adódóan nem érzékeli ha elindulok sem (van óra ami ezt tudja am?). Így fals adatok jelennek meg végén összeítéstben. -
zsolt160
aktív tag
Én Amazonon-on vettem sötét kéket ami már szinte fekete 2020 szeptemberében, és semmi baja.
[link] -
killertibi
tag
válasz
misimagaki #4376 üzenetére
Köszönöm!
-
misimagaki
aktív tag
válasz
killertibi #4375 üzenetére
-
killertibi
tag
Tudtok ajánlati az órához fekete bőr szíjat? Kínából rendelős is lehet, a lényeg, hogy bevált, tartós darabot keresek.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Gt2 nél hogyan tudnék én beállítani hit edzést saját időkkel, intervallumokkal? Csak előre beállítottakat találtam, de az nekem nem megfelelő. Lehrt valahigy szerkeszteni sajátot? Másik kérdés, hogy nem találtam pl fekvőtámaszos vagy súlyzós tervet. Olyat nem tudja hogy azt pl számolja vagy ilyesmi?
-
koxmatyi
tag
Sajnos a 42mm esből csak a watch 3 gt tudja
-
col
addikt
válasz
potam88 #4369 üzenetére
Ez a 42 mm-es változat, ha jól sejtem.
(Az Edigital leírásában ezt olvastam:
"Csak a 46 mm-es sorozat támogatja a Bluetooth hívást")
Lehet nem így van, nekem a nagyobb testvére van és megy vele a hívás dolog szintén.
De itt is ez szerepel a leírásban:
[https://consumer.huawei.com/hu/wearables/watch-gt2/assistant/] -
potam88
friss újonc
Üdv! Gt2 gold probléma!? Párom a mai napon üzemelte be a kis ajándékát és nem található a “névjegyzék” - “hivasnaplo” menü pont az órán, illetve ha hívás érkezik csak a “le rakás” gomb jön fel. Mi lehet a gond? IOS-el használja ugyan úgy mint én, viszont nekem a saját gt2 hibátlanul működik. Volt automata frissítés az üzembe helyezést követően. Olvasgattam de nem találtam másnál hasonló jelenséget! Csináltunk gyári visszaállítást is, újraindítani, HUAWEI egészség újra telepít stb de ugyan az a probléma! Ötlet? Előre is köszi!
-
col
addikt
GT2 és IOS felhasználókat kérdezném.
A telefonon lévő Egészség app működésével van problémám. A "stressz" (ami terhelés felirattal jelenik meg) résznél van gond, mert ugyan mutatja az értékeket, de ha rábökök a telefonon erre, akkor egy pillanatra felvillan a hozzátartozó oldal, de utána az Egészség app kilép. Legfrissebb Egészség app és a legfrissebb óra firmware van fent. Az Egészség app a legutóbbi frissítés előtt nem is követte a "stressz" állapotot és szintén kilépett, ha ráböktem. Most legalább mutatja a kis grafikont, frissíti, de a hozzátartozó ablak nem megy. Tapasztalja más is ezt? -
killertibi
tag
A hangszóró annyira nem izgat, eddig is megvoltam nélküle, persze biztos jól jön bizonyos helyzetekben. Maradt akkor a sport és a pro, van közte 17 ezer ft. Szép a pro, de hogy kell-e nekem a szebb küllem meg a folyamatos spo mérés, azt nem tudom. Lehet megrendelem mindkettőt, aztán visszaküldöm az egyiket.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
killertibi #4362 üzenetére
Én egy GT2 -t használok (mindenre is elég, ahogy mondani szokás). Eredetileg P30 pro-val ment, most egy xiaomi 11 lite 5G mellett van. Nincs a megszokott üzenetkezelés, és ébresztés. Vagyis: gyűjti az üzeneteket, és hiába nézed meg nem törli sem a telefonról, sem az óráról. A telefonon beállított ébresztőt nem tudod az órán kezelni, csak azt ami az app-ban van. Az meg ugye nem csörgeti a telefont.
-
válasz
Spo2-t csak a pró tud folyamatosan mérni
Nekem a sport van azzal csak kézi mérés van
Ha belefér a keretbe akkor a prót venném
Én nyáron akcióban fél árban vettem a simát a próhoz képest (36k)
Használtam ios-sel is most egy samsunggal, amire én haszná.om azzokkal a funkciókkal nem igen látok különbséget -
PubliCat
tag
Sziasztok,
Munkaprofil van a telon, így nem tudom letolteni az új Health frissitest. Tud valami újat, mit tartalmaz? Érdemes beletennem azt az egy órát míg ledurom a munkaprofilt, frissítem a health-et, majd munkaprofil+setup?
Koszi és üdv
-
koxmatyi
tag
válasz
Szia gt2 classicot vettem most,mert nekem az tetszik a legjobban.Amiben nincsen hangszóró azzal nem is tudsz beszélni az óráról ami néha azért jól jön, meg zenét sem játszik le az órán.A pro az zafir üveges ami azért nagy előny.(3 napig volt nekem egy watch 3 pro titanium de nem győzött meg(túl nagy, válaszolni üzenetekre nem életszerű egy ekkora eszközről,persze ha nem csak annyit akarsz hogy OK bőr hőmérséklet mérés egy nagy kaki) előtte honor watch gs prot használtam ami ugyan olyan tudásban mint ez a gt 2 csak az sportos kinézetű)
-
killertibi
tag
Sziasztok,
segítségeteket kérem vásárlás előtt: GT2, GT2 pro, GT2e vagy GT2 Sport legyen a befutó? Az alap funkciók mellett testmozgáshoz használnám (súlyzós edzés, futás, kerékpár), de én nem látok releváns különbséget köztük, miközben árban %-osan nagy a különbség.
- a pro-nak jobb az anyaghasználata, de az NFC működik nálunk?
- a sport csak küllemben és anyagban különbözik a simától?
- az e csak a hangszóróval kevesebb? Csak ebben van SPO2, de működik is?
- jelenleg Huawei telefonom van, de ha a jövőben cserélem más android-osra, milyen funkcióktól fogok elesni?Melyiket javasoljátok? Előre is köszi mindenkinek.
-
Macika66
őstag
De az a telefon ébresztője, az NEM a Google alap-szolgáltatása, hanem egyedi, arra a típusra szabott.
Lehetetlen egy okosórát felkészíteni MINDEN készüléktípusra, ezért van, hogy az óra kezelőprogramjának ébresztője kompatibilis csak....
Bocs, nem bántani akarlak, de irreális elvárás, hogy a telefon ébresztője működjön az órával... -
Fishor
senior tag
válasz
adamfriday #4353 üzenetére
Mert a telefon az elsődleges ébresztőm, csak nem értem azt miért nem jelzi, amikor az msn t meg mást jelez.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
2 napja vettem egy sport verziót, Xiaomi Redmi Note 4-gyel használom. A telefon óra alkalmazása amikor ébreszt nem jelez, pedig a Health appban be van pipálva az óra értesítés. Msn email jelez rendesen (rezeg). Mit kell beállítani, hogy ha ébresztés van akkor rezegjen meg mutassa az óra is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest