- SONY LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels
üzenetére
Ne haragudj de le van írva képek vannak, hogyan kell dualosítani, ha kellene a bluethoet akkor oda lenne írva..
Mitől van kiszürkülve mit csináltál vele?
Mert te nem tudod mit csinálsz... A lépések le vannak írva a programokat a Toolkitben benne vannak. A TWRP is le van írva.
A Pinkodra is rá kérdeztél én kiszoktam venni. Te kinyitottad egyáltalán a Bootloadert?
Itt is vannak képek ha a zöld robot alatt a Phone Unlocked felírat piros meg FPR is piros akkor nyitva van
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels
üzenetére
Ne haragudj de le van írva képek vannak, hogyan kell dualosítani, ha kellene a bluethoet akkor oda lenne írva..
Mitől van kiszürkülve mit csináltál vele?
Ne sértődj meg de az rád nagyon is igaz..
Ha nem vagy tisztában a dolgokkal akkor neki se állj mert könnyen tégla lehet a készüléked!!
Mert te nem tudod mit csinálsz... A lépések le vannak írva a programokat a Toolkitben benne vannak. A TWRP is le van írva.
A Pinkodra is rá kérdeztél én kiszoktam venni. Te kinyitottad egyáltalán a Bootloadert?
Itt is vannak képek ha a zöld robot alatt a Phone Unlocked felírat piros meg FPR is piros akkor nyitva van
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos autók - motorok
- Borderlands 4
- SONY LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Szemüveges topik
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő