Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
üzenetére
Pont írni akartam,de sajnos igen. Néztem p9 android n videókat mert mondom hatha lehet belőle tudni majd hogy mire lehet számítani .
Sajnos annyit tudtam kideríteni mivel nem nagyon írnak vissza akik felraktak, hogy mivel ugyan úgy ott a lakat az appoknal valamint a telefon kezelő be ugyan az az opció benne van hogy kikapcsolás után mi futhasson sajnos azt kell mondjam nem lesz jobb. Csak tudnám hogy minek kell ezt a fost eroltetni , miért nem lehet a stock droidra bizni. Ezek a kínaiak meg vannak veszve ezekért mert a miui is hasonló meg a többi kínai felület is hasonlóan megy.
Eleinte ez nem zavart ,de sajnos azt kell mondjam hogy mostanra rohadt idegesítő . Szoval egyenlőre az van hogy ha bukoval is de nexusra nyergelek .
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Jackson elektromos gitár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest