Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• @ndrew

csendes újonc

válasz bubus66 #11439 üzenetére

De akkor miért van az, hogy kétgombos törlés/visszaállítás és bekapcsolás után a telefonom mégsem úgy viselkedik, mintha az lenne az első teljesen szűz bekapcsolás? Miért tudja, hogy ezen a telefonon volt már egyszer egy google bejelentkezés? Ezek szerint akkor mégsem állít vissza mindent teljesen "szűz" állapotra, ellentétben a másikkal. Na ez az ami nekem furcsa, és ezt nem értettem. Nem nem hagyható ki. Kéri, és addig nem enged továbblépni, szürke marad a tovább lehetőség. Ergo be kell jelentkeznem a google fiókomba, amivel a telo korábban már egyszer bejelentkezett, mert addig nincs tovább.Nálam a két képernyő is más, de most csak ezért nem fogok nyomni két visszaállítást, hogy lefényképezzem. A beállítások menüből történőnél, amikor bebootol a készülék és bejön az EMUI kép, és elkezd törölni, ott kiír valami olyasmit, hogy Delete LOW LEVEL és legalább 4-5 perc, ellentétben amíg viszont a kétgombosnál alig 1perc alatt végigfut a törlés.... ? Egyébként ezt tapasztaltam korábban a P8 Liteomnál is, de soha semelyik másik telonál korábban. azoknál valóban szűz állapotra állt mindig vissza a vas.
    Amit még nem próbáltam, hogy kóddal állítom vissza, eddig csak beállítások menüből és két gombossal csináltam.

Új hozzászólás Aktív témák