Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpity
csendes tag
válasz
ANDROID??? #18374 üzenetére
Ezt eddig is tudtam, a probléma az hogy én vagy 4g-t vagy 3g-t akarok, ha ezek nincsenek inkább ne legyen semmi. Egyáltalán nem akarom hogy felmenjen gsmre. Azért köszi a gyors választ
-
Szpity
csendes tag
Sziaszrok, nem lehet valahogy beállítani hogy egy bizonyos hálózatot preferáljon a teló? Vagy kettőt, a 4g-t meg a 3g-t. Azt szeretném igazából elérni hogy ne menjen fel az Edge hálózatra. Régebbi telefonjaimon volt ilyen lehetőség, de ezen csak a sorrendet engedi, nincs rá valamilyen program esetleg?
-
Szpity
csendes tag
Sziasztok
Pár oldalt visszaolvastam, nem találtam erről infot, ezért 2 kérdésem lenne. T-mobilos 6.0 van a telómon, és nemrég kb 1 hónapja jött rá egy kis frissítés, amióta ha a belső tárhelyről letörlök valamit, pl megnézett sorozatrészeket, akkor maga a tárhely nem szabadul fel, csak a telefon újraindítása után. Próbáltam különböző file managerekkel is törölni, de azok után is úgy mutatja a rendszer mintha rajta lenne még a telón, s addig másolni sem tudok rá. Találkozott valaki ilyen problémával?
Illetve még az érdekelne, hogy nem lehet beállítani hogy egy bizonyos hálózatot preferáljon a teló? Vagy kettőt, a 4g-t meg a 3g-t. Azt szeretném igazából elérni hogy ne menjen fel az Edge hálózatra. Régebbi telefonjaimon volt ilyen lehetőség, de ezen csak a sorrendet engedi, nincs rá valamilyen program esetleg?
Előre is köszi a válaszokat
-
Szpity
csendes tag
válasz
ANDROID??? #12595 üzenetére
Nemhiszem, hogy pont a 6.0-ra való frissítés után jött elő minden ilyen gond. De mint mondtam, már fenn van az 5.0, tesztelni fogom ár napot.
+1 hiba a 6.0nak.
Most hívtam barátnőmet telefonon, és azzal kezdte hogy azta milyen jól hallak, csináltál valamit a telefonnal? 6.0 alatt állandóan panaszkodott, hogy alig hall, mintha a pincéből beszélnék.
-
Szpity
csendes tag
válasz
Oldbiggy #12592 üzenetére
Nagyon gyorsan felmelegszik, nem csak töltés alatt, és baromi gyorsan merül, pedig még "be sem laktam" a rendszert. Nagyon sok eddig használt programom el sem indult, illetve ezzel a rommal, amikor hazajövök külföldről, az istenért sem akar visszaállni magyar szolgáltatóra. Többszöri újraindítás után sem talál hálózatot, vagy kilóméterekre a határtól is a roamingra akar felcsatlakozni. Az appjaim, amiket feltettem, még a 5.0-ás romnál is rosszabbul értesítenek, pedig mindegyiket hozzáadtam a védett alkalmazásokhoz, és az értesítések is be voltak kapcsolva. FR megvolt, már az elején. az 5.0-ás Rom mellett csak az értesítésekkel voltak problémáim, de amint olvastam több oldalon, ez majdnem mindenkinél így van. Illetve az 5.0 ugyanannyi használattal, kijelzőidővel majdnem a 2xesét nyújtotta nekem üzemidőben.
Most downgradeltem, most kíváncsian várom hogy milyen lesz.
Valaki tud segíteni a telenoros ROMban? Valahonnan meg lehet szerezni? B130-ast keresem.
Illetve a gyroscope-ot csak 6.0 alatt lehet működésre bírni?+1 A build szám alatt levő BalongC50B311-et vissza lehet varázsolni eredetire? Láttam egy linket, egy update.appról, de a link már nem élt.
-
Szpity
csendes tag
Sziasztok!
Telenoros p8-lite-omat frissítettem 6.0-ra, de annyi a gond a rendszerrel, hogy ha akarnám sem tudnám mind felsorolni. Ha vissza szeretném rakni az 5.0.1-et akkor simán fel tudom tenni fastbootos módszerrel? Illetve meg lehet találni valahol a Telenoros 5.0.1-es romot? Mert a huawei oldalán csak a vodás meg a telekomos található. Ha csak ezek közül választhatok, melyiket ajánljátok inkább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó a csúcsmodellje mellé egy kicsit szerényebb tudású testvért is piacra dobott, ami nyolcmagos processzorral és HD kijelzővel rendelkezik.
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Akciókamerák
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest