Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz Zsocy155 #20898 üzenetére
ja, nem tudom mennyi egy belső ebbe a telefonba, (nekem is, mint szerintem mindenkinek komplett belső cserével javították 2x is) de ha nem garis akkor jobban jár szerintem egy másik telefonnal
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
válasz szobipeti199 #20055 üzenetére
nagyon lassan találnak egymásra nekem a miband2 é s teló pár Mi Fit frissítés óta (értsd 3-5 perc is lehet)
-
Debilon
addikt
szerintem belenyúltál (vagy folyton belenyúlsz) ilyennel sosem találkoztam..
jelenleg is közel 1500 óra az uptime-ja a telómnak, és semmi gond nincs vele (az ezelőttiekkel sem volt semmi gond más gyártóktól)Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
-
Debilon
addikt
válasz ANDROID??? #18960 üzenetére
fogalmam sincs, csak tippeltem
-
-
Debilon
addikt
válasz Salex1 #18375 üzenetére
szerintem ez nem garis probléma, 11,5 óra alatt 13% merülés, ha a háttérben frissít valami (pl. play services), vagy aktív a wifi alapú helybeállítás, és a háttérben folyton megy a scan, akkor teljesen normális
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
válasz scabiosa82 #17374 üzenetére
pedig nyugodtan készülhetsz a szervizre
-
Debilon
addikt
most kaptam vissza telót szervizből ahol ismét wifi hibával volt (ismét komplett csere) és a C02B892 rom-al kaptam vissza
-
Debilon
addikt
üdv! egy ideje a telefon nem kapcsolódik ahhoz a routerhez amivel eddig tökéletesen működött. routert látja, full térerőt jelez, de csak annyit ír a wifi menüpont alatt, hogy "hozzáférés a hálózathoz megtagadva" ha nagy ritkán csatlakozik akkor is 1 mb/s ami nagyon lassú. ez router gond lehet, vagy megint a telefon wifije kezdi beadni a kulcsot (gariban cserélve volt a komplett belseje a rossz wifi miatt, de akkor nem is látott semmilyen hálózatot), routerben fix IP hozzárendelve a telefon MAC számhoz
FR még nem volt, de a héten azt is megejtem majd, meg holnap másik wifivel is kipróbálom majd
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
válasz szaboi6512 #14597 üzenetére
én lényegében egy új telefont kaptam (nekem is alaplap vagy mit írtak cserének), új lett az IMEI is
-
Debilon
addikt
A mai napon visszakaptam szervizből a telefont,amiben komplett belső panel cserélve. Wi-fi hibával adtam le. Utolsó vodás rom került rá, és simlock_deactive lett az állapota. Sajnos nem tudom ellenőrizni mivel nincs másik szolgáltatótól kártyám, IMEI is új lett , úgyhogy öröm boldogság van
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
no, ma reggelre nálam is jelentkezik a WIFI probléma, miszerint tegnap este még működött, aztán ma reggelre hiába van bekapcsolva, nem is találja meg az itthoni hálózatot... router reset megvolt, más eszközök látják és működik is.
FR-t érdemes csinálni mielőtt leadom gariba?
(Vodás telefon, Vodás 6.0 van fenn)Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
válasz szimpláncsak #13200 üzenetére
P8 Lite-m a 5-össel sem írta ki az időpontot, csak az értesítési sávon volt az ikon
másik telefon kiírta a zárképernyőn az óra mellé/alá az ébresztés idejét, nekem is hiányzik, de sajnos ez van
-
Debilon
addikt
válasz zsigaa94 #13064 üzenetére
nem tudom mit csinálsz, de a futó alkalmazásokból a vissza nyíllal is ki lehet lépni, bár tény, hogy nem a régi a lista kinézete
a menü meg az összes 6-osban ilyen, nem a voda rom sajátossága
amúgy nekem gördülékenyebb mint az előtte levő 5-ös rom, jobban bejön
-
Debilon
addikt
válasz #86973952 #10605 üzenetére
semmit nem csináltam, elmentem motorozni, végig a zsebemben volt, 1x telefonáltam 2-3 percet mikor megálltam pihenni... de az időket nézve, már itthon voltam amikor rendbe jött, nem is volt nálam kinn az udvaron tettem-vettem
max annyi, hogy bekapcsoltam a wifi-t, de az nem hiszem, hogy számítana, mert amikor durván merült akkor is ugyanígy be volt
[ Szerkesztve ]
-
Debilon
addikt
válasz #86973952 #10588 üzenetére
az elmnúlt pár órában valami történhetett, mert 7,5 órából már csak 5 óra körül van a android os ébren tartása és a grafikon is azt mutatja, hogy már nem tart ébren csak ha használom a telefont arra az időszakra mutatja az ébrenlétet
-
Debilon
addikt
válasz #86973952 #10586 üzenetére
ja, nálam is éjszaka óta az android OS ami a stat alapján folyamatosan ébren tartja a telót
este ébresztő beállítva 68% akku, reggelre 12 %, és a grafikonon látszik, hogy folyamatos ébrenlét
(eddig is ugyanígy használtam, tehát, wifi on (nem marad bekapcsolva ha lezár a telefon), sync on, tehát semmi nincs korlátozva, eddig este 11 éjféltől reggel 6-7 óráig 3-4-5%-ot merült)aztán töltőről levettem délelőtt és a 2 óra 30 perc alatt 10%-ot merült és az android OS 2 óra 23 perces ébrentartást csinált, cpu idő meg a maradék idő (voda, B140-es rom, 5.0.1)
-
Debilon
addikt
arra van valami megoldás, hogy a zárképernyőn kiírja az ébresztő idejét valahogyan?
Vodás B140 rom (nem jön OTA-n a 181 valamiért)plusz ha merülés közben ha eléri a 10 vagy 15%-ot az értesítő led-nek villognia kellene? mert nálam semmit nem jelez
-
Debilon
addikt
üdv!
ma lettem (remélem) boldog tulajdonosa egy ilyen telefonnak, még nem volt időm beüzemelni, de egy tok kérdésem lenne, (kereső nem dobott semmit erre)
ez a fajta működhet így rendesen?:
Flip windowws tokSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest