Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Ha most választhatnál, te tényleg a p40 prot választanád, ugyan azon az áron..
Lehet velem van a gond, de én 100 ból 100x a p50 prot választanám.
Okk nincs 3d arc azonosítás van újlenyomat. ( én pl a p40 pron is inkább azt használtam.)
Széles kamera minőségben picit visszalépet, de legalább most már tényleg széles, mert a p40 proét mindennek lehet nevezni csak épp ultra szélesnek nem.
3.5x zoom nál 7x zoomig tesztek alapján, nagyon minimálisan romlik a butál jó minőségű zoom kamera miatt. Monochrome kamera helyett egy 10x zoom lenne, akkor nekem is ilyen lenne most, de az ne legyen baj ha tudja és van.
Proci jóval időtállóbb, kijelző még szebb, dizájn frissebb, egy generációval újabb.!
Nem kérdés, hogy UGYAN AZON AZ ÁRON melyik a jobb szvsz.!Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
válasz hunhool1979 #171 üzenetére
Én találtam egy ismerőst akit érdekelne ez a előfizetéses kártya, én meg kifizetném egyben a telót, remélem végig is fizeti a kártya havidíját. Bár gondolom én ha kifizetem egyben a telót, nem sokköze lehet a kártyához. Csak most nincs készleten a vodánál.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
válasz hunhool1979 #169 üzenetére
Nem sok az egy kicsit Mármint a teló jó annyiba is, csak fentebb írták, hogy a a legkisebb vodás csomagban is 241 ezer. Akkor gondolom te nem vodánál veszed.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Hello.
Szerintem ezt engedd el, nem sok mindenben tud jobbat mint egy p40 pro főleg ha kamerákat nézzük. Nekem p40 pro plus volt na ahhoz képest meg a procin kívül egyenesen vissza lépés szerintem. Széleslátót nem tudom miért butították 3.5x zoom mag magában kevés. akkor inkább legyen 5. s21 ultra után szerintem nem sok mindent tudna mutatni, kijelző gyengébb, nincs gms, nincs 10x zoom.stb. Na de az s22 ultra se fog sok mindent mutatni az s21 ultra után, lényegében a note tudását adták az s21 ultrához és szerintem sokkal szebb. Nekem most az van, szerintem nincs jobb telefon most, de annyit nem biztos hogy megérne a váltás.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
válasz bigmasterg #111 üzenetére
Dehogynem, már van is csak még jobb mindenben is.
Magic 3 pro plus a neve, csak éppen a világ egyik legdrágább telefonja, hogy nyalják meg.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
A Honor magic 3 pro plus ezt is veri kb mindenben, és aszem arra google play is felmegy.
Csak hát az is 450 ezer berendelve, amit kihagyok pedig 300 ba azt simán rendelném.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest