- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Léghűtés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Ha most választhatnál, te tényleg a p40 prot választanád, ugyan azon az áron..
Lehet velem van a gond, de én 100 ból 100x a p50 prot választanám.
Okk nincs 3d arc azonosítás van újlenyomat. ( én pl a p40 pron is inkább azt használtam.)
Széles kamera minőségben picit visszalépet, de legalább most már tényleg széles, mert a p40 proét mindennek lehet nevezni csak épp ultra szélesnek nem.
3.5x zoom nál 7x zoomig tesztek alapján, nagyon minimálisan romlik a butál jó minőségű zoom kamera miatt. Monochrome kamera helyett egy 10x zoom lenne, akkor nekem is ilyen lenne most, de az ne legyen baj ha tudja és van.
Proci jóval időtállóbb, kijelző még szebb, dizájn frissebb, egy generációval újabb.!
Nem kérdés, hogy UGYAN AZON AZ ÁRON melyik a jobb szvsz.! -
-
válasz
hunhool1979 #171 üzenetére
Én találtam egy ismerőst akit érdekelne ez a előfizetéses kártya, én meg kifizetném egyben a telót, remélem végig is fizeti a kártya havidíját.
Bár gondolom én ha kifizetem egyben a telót, nem sokköze lehet a kártyához. Csak most nincs készleten a vodánál.
-
válasz
hunhool1979 #169 üzenetére
Nem sok az egy kicsit
Mármint a teló jó annyiba is, csak fentebb írták, hogy a a legkisebb vodás csomagban is 241 ezer. Akkor gondolom te nem vodánál veszed.
-
-
-
-
Hello.
Szerintem ezt engedd el, nem sok mindenben tud jobbat mint egy p40 pro főleg ha kamerákat nézzük. Nekem p40 pro plus volt na ahhoz képest meg a procin kívül egyenesen vissza lépés szerintem. Széleslátót nem tudom miért butították 3.5x zoom mag magában kevés. akkor inkább legyen 5. s21 ultra után szerintem nem sok mindent tudna mutatni, kijelző gyengébb, nincs gms, nincs 10x zoom.stb. Na de az s22 ultra se fog sok mindent mutatni az s21 ultra után, lényegében a note tudását adták az s21 ultrához és szerintem sokkal szebb. Nekem most az van, szerintem nincs jobb telefon most, de annyit nem biztos hogy megérne a váltás. -
válasz
bigmasterg #111 üzenetére
Dehogynem, már van is csak még jobb mindenben is.
Magic 3 pro plus a neve, csak éppen a világ egyik legdrágább telefonja, hogy nyalják meg. -
A Honor magic 3 pro plus ezt is veri kb mindenben, és aszem arra google play is felmegy.
Csak hát az is 450 ezer berendelve, amit kihagyok pedig 300 ba azt simán rendelném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5G helyett öt kamera, Kirin helyett Snapdragon chip, Google helyett EMUI 12. Mire elég?
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Léghűtés topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest