Legfrissebb anyagok
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Kicsomagolós bemutatós videóban láttam én is,asszem tech2-nek youtube-on.Akkor pillantottam meg a tokot.A Huawei weboldal meg ennyit ír "Védőtok, 1 db (Nyugat-Európában és Északkelet-Európában nem tartozék)"
Azért is voltam kíváncsi,kitudja hova sorolnak minketÍgy legalább egy darabig nem kell rendelnem hozzá..Bár,volt ott rózsaszín tok is amit adtak hozzá, azt meg inkább kihagynám
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- EA Sports WRC '23
- Politika
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest