Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sántha Lajos
aktív tag
Sziasztok. Lehet rám mondani hogy le vagyok maradva, én most lettem P30 Pro tulajdonos.
Nem teljesen ismeretlen a márka számomra, eddigi telefonjaim : LG Optimus L7 P700, majd Huawei P9 pite, Honor 8, Huawei P20, Honor 20 Pro. (Ez még meg van mármint a H. 20 pro, még nem tudom mi lesz a sorsa, tökéletesen működik). Én mindíg a kamerák miatt váltottam telefont. Rövid ideig volt P40 Pro-m is, de nem tudtam megszokni a vastagságát, nem volt kényelmes fogni. Eredeti töltője nincs nekem meg a Honor 20 Pro töltőjét használom hozzá(ki is írja hogy gyorstöltés) , de van egy 10w-is xiaomi töltőm is. Egyenlőre ennyi, nagyon tetszik a telefon. 6 GB-is, itt van visszaélés a 8gb-os Honor után, szerencsére nem érezni, minden gyorsan betölt ami kell, játszani meg nem játszom rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest