- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
Nekem is megjött a 201 majd az emui 11. Szerintem nem gáz ez az animáltság. A galéria animáció tetszik, korábban akadozott, úgy néz ki ez javítva lett. Új AOD se rossz. A többi kiderül később. Összességében persze nem nagy durranás..
-
M@Db0Y
senior tag
válasz
Dino69 #15639 üzenetére
Már a P30 Pro-nál is aktiválódik auitomatikusan. Támogatott a telefon, sőt most hogy így belegondolok a céges flottában szerintem P Smart 2019 és újabb készülékeken automatikusan aktiválódott.
Elég sok P30 pro van nálunk( 25+db), de szerencsére stabil a VOLTE a Vodánál vele, nem panaszkodtak az itt felhozott rossz minőségre stb.
-
Dino69
aktív tag
A vodafone volte bekapcsolásánál trükközni kell egy kicsit, hogy bekapcsolják. Alap esetben nincs bekapcsolva, így hívni kell az ügyfélszolgálatot, hogy aktiválják azt. Természetesesen megkérdezik milyen telefonon használnád, ilyenkor a Samsung Galaxy S8 és tásraiból kell válogatni, mert az támogatja náluk papíron a voltét..
-
törölt tag
Üdv!
Most csináltam gyári visszaállítást az EMUI 11-re frissítés után.
Az animációk nem vészesek alapból sem, kicsit szokatlanok, de a Kisegítő lehetőségeknél kikapcsoltam a speciális vizuális effektek opciót. Így teljesen jó.
Kamera, akku tapasztalat még nincs, de szerintem az akkuval nem lesz gond. Már egy jó ideje frissítem, állítgatom be az appokat és alig merül.
Ami furcsa, hogy a hangbeállításoknál bizonyos helyzetekben nem lehet azt választani, hogy ne legyen hang. Pl. bizonyos appok értesítéseinél 10.1 alatt ki tudtam kapcsolni a hangot. Most mindenképpen kell hangot választani, csak a rezgés kapcsolható ki. Hasonló a helyzet az inaktív 2. SIM esetében. 10.1-nél lehetett választani, hogy ne legyen hang, most itt is csak a rezgést lehet kikapcsolni.
A 10.1 hívásrögzítő app tényleg nem telepíthető factory reset után EMUI 11-re (de factory reset előtt tökéletesen működött), de az xda-developers fórum ezzel foglalkozó topikjait kísérem figyelemmel, mert azt írják, hogy ha Indiában is kitolják a P30 Pro-ra az EMUI 11-et, akkor majd lementik az apk-t és közzéteszik. Indiában Android 10/EMUI 10 és 10.1-nél is meghagyták az appot.
Összességében nekem eddig pozitív a véleményem, mint minden új dolgot, ezt is meg kell szokni (habár a 10.1-hez képest nincs olyan sok újdonság).
Igen, a VoLTE szolgáltatást a szolgáltatónál kell bekapcsoltatni, és ha nem tévedek, jelenleg csak a Telekomnál érhető el, ahogyan az VoWi-Fi is). Reméljük, hogy a Vodafone és a Telenor is elérhetővé teszi a VoLte és a VoWiFi szolgáltatásokat, hiszen már egy ideje sok újonnan kiadott telefon tudja ezeket.
-
macy
addikt
10-en azt hiszem úgy volt, hogy alul fogaskerék, fölötte csengő, legfelül média hangerő. És ha megnyomtam a csengőt, előjött mégegy csúszka.
-
kp78
addikt
válasz
thesound #15627 üzenetére
P40Pro-n Emui 11-nél pont ugyanígy van.
Szóval szerintem max. a hangerő kijelzése ami kicsit más.
Mikor nyomsz egyet le vagy fel, akkor egy vékony kis csíkká változik a kijelzés.
Mielőtt megnyomnád a hangerő gombot, akkor tudsz a fogaskerékre nyomni, vagy némára váltani egy érintéssel. -
kp78
addikt
válasz
thesound #15617 üzenetére
10.1-en is be lehetett állítani, hogy alapértelmezetten mit szabályozzon a hangerőgomb, szóval szerintem ez nem változott EMUI11-ben (bár nekem P30pro-n még 10.1 van).
Nekem alapból a csengetési hangerő van beállítva, de ha videó/média lejátszás van folyamatban, akkor annak a hangerejét állítja, telefonálás közben pedig természetesen a beszéd hangerejét. -
Ernesst
aktív tag
válasz
OberMotz #15618 üzenetére
Én a helyedben - ha van rá lehetőség - kipróbálnám azt a SIM-et másik készülékben is ugyanott. Mert ez egyáltalán nem biztos, hogy a készülék hibája, lehet a használt cella túlterheltsége is. Sokan vannak még home office-ban, sokan online oktatásban, sokkal terheltebb a hálózat. Jelezném a Telekomnak is, megkérdezném, mit látnak?
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, eddig nagy megelégedéssel használtam a P30Prómat, de most triggerel rendesen. Tünetek: kizárólag itthon / home office-ban (és mostanában ugye gyakorlatilag csak így dolgozom) a hívásaim fél / egy perc után elkezdenek "bugyborékolni", aztán teljesen szétesnek. Próbáltam átrakni a kártyát (Telekom) a másik SIM slotba, kikapcsolni wifit/bluetootht - ezek egyike sem segít. WiFi calling letiltva, VoLTE beállítás mindegy. Tapasztalt valaki hasonló jelnséget?
-
Ernesst
aktív tag
Igen, valószínűleg a SIM befolyásolja, pontosabban a szolgáltató. P20 Pro fórumon pl. pont most volt szó róla, hogy a fórumtárs készülékén (Vodafone) nincsen VoLTE kapcsoló, a családban lévő készülékünkön pedig van (Telekom). A P30 Pro-m egyelőre 191-en van, itt is van VoLTE kapcsoló (szintén Telekom).
-
xcsabo
senior tag
válasz
hodostamas #15613 üzenetére
Nem lehet hogy sim függő? Azaz csak akkor jelenik meg ha a szolgáltató is bekapcsolta az ő oldaláról?
-
jegenye77
addikt
válasz
horfer84 #15611 üzenetére
Nem értem miért kellett ezt így csinálni
Hangerő szabályzás is érthetetlen számomra, hogy miért lett lebutítva.
AOD viszont jobban testreszabható.
Vizuális effektekből csak az ujjlenyomatolvasónál látok változást. Lehet azért mert novat használok és így felülírja azokat. -
jegenye77
addikt
11 en a kamerát indítom és a spotify lejátszás megáll. Ez eddig is így volt?
Miért áll le a zene? Nem a videofelvételt indítottam csak a fotózást. -
Zoz
őstag
válasz
hodostamas #15604 üzenetére
Minek akarod kikapcsolni? Amúgy ott van a Mobiladat alatt.
-
hodostamas
addikt
Emui11el default be van kapcsolva a volte. Hogy tudom kikapcsolni? Mobilhalozatoknal nincs opcio ra. Ugy emlekszem regen volt, es emui 10en off volt.
-
norrberth
addikt
válasz
Sztyepadzso #15601 üzenetére
Persze
Ezért is írtam olyan mint Eredet.
Szintről szintre lehet csak menni.Most 201 en vagyok
-
Ferenczi Áko
addikt
Akik felrakták a 11-es Emuit, majd nézzék meg legyenek szívesek a kamera minőségét és kb egy hét múlva az akksi teljesítményét is, mert a frissítésekkel ezeket szeretik elbaltázni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest