Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Huawei P30 összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

cH1
aktív tag
válasz

pete_21

üzenetére
						Ha van a közeledben Huawei szerviz és szépen megkéred őket a sztorit elmesélve lehet segítenek. Kb 10p az egész folyamat.
Amúgy annyit kellett volna csinálnia a gsmben a szervizesnek hogy a régi szenzort kiszedi a régi kijelzőből és átrakja az újba.
Többi gyártóról nincs infóm, Apple még aminél tuti bukta a face/touch ID ha nem márkaszervizben lesz cserélve az adott alkatrész. - 

pete_21
addikt
válasz

pete_21

üzenetére
						Kozben tobb velemenyt atolvastam: valakinek full fw reflash megoldotta (mig masnak nem). Sokan irjak, hogy a fingerprint a PCB-hez van parositva, ahogyan an iphone-oknal is. Valaki irta, hogy a Quick TuneUp progival sikerult ujrakalibralni. Megnezem majd ezt is. Errol van valakinek tapasztalata?
Ahogy olvasom, mar a P10-nel is sok ilyen eset volt, pedig itt nem a kijelzobe van epitve az ujjlenyomat. Illetve sok OnePlus telefonnal is ez van.
Mig masok azt irjak, hogy Huawei software-rel ujra kell kalibralni... ugy latszik nem olyan egyszeru az elet kijelzo csere utan. Gondolom igy tobben viszik gyari szervizbe, vagy inkabb vesznek ujat. (tobb embernek a Huawei sem tudja eletre kelteni az ujjlenyomatot). - 

Exian
addikt
válasz

pete_21

üzenetére
						A fólia biztos, hogy nem zavar be, nekem is rajta van. Gyári fólia. A többihez nem tudok hozzászólni. A szerviz, ahol csináltak, nem tudja? Mennyiért csinálták meg, ha szabad tudni? Van két Huawei készülékünk, amin kellene kijelzőt cserélni, én a Fixity-t néztem ki, ott is eredeti kijelzővel dolgoznak csak.
 - 

CzGöbe
tag
válasz

pete_21

üzenetére
						A "Download Manager" nálunk "Letöltés kezelő" mutatja az értesítések között a letöltés állapotát, az addig stimm. Ha rányomsz, akkor elvileg bevisz a "Fájlok" appba (ez a gyári fájlkezelő), aminek alul van 4 gombja, Előzmények, Kategóriák, Huawei Drive és Én.
Az Előzmények fülben legfelül, a Gyors hozzáférés között meg szokta jeleníteni a "Letöltéskezelő"-t, amire nyomva bejönnek az utoljára letöltött fájlok.
Én a Kategóriák-at szoktam használni, ez a rendes fájlkezelő rész, mappákban cirkáláshoz (Belső tárhely/Download), de felül a piktogramokkal fáljtípusokra is szétbontja.
Nekem mondjuk mindenféle Huawei Drive és Cloud és egyéb felsős szinkronizálás ki van kapcsolva. - 

Quqesz
nagyúr
 - 

AtHoS
nagyúr
válasz

pete_21

üzenetére
						Nálam ez teljesen rendben van [NILLKIN Amazing 3D CP+MAX] és ez tok NILLKIN TPU clear Transparent soft silicone back cover Case jó is hozzá.
Sajnos a Spigen Slim Armor Gunmetal tok felnyomja, így azzal és a hasonló passzos tokokkal nem igazán kompatibilis

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
 - Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
 - Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő