Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Energie X

őstag

válasz killertibi #7564 üzenetére

Ahogy nézem ez mindig minden fórumon extra nagy kérdéskör. Én 2 kártyával, 4g-n netezéssel és kva sok telefonálással eddig is 1 napig voltam el vele. Chrome meríti és melegszik na bumm. Divatos nézni a SOT-ot csak nem tudom minek, kb mindegyik telefon pár százalék eltéréssel ugyanazt tudja. Én minden reggel 100%-ra töltöm és mire hazaérek kb este 6-7 körül csak 30% marad az akksiban. Ameddig az előző verzió volt fent addig lehet 33% maradt az akksiban vagy kevesebbet telefonáltam ki tudja :F Vagy belefér a 10% mérési hibahatárba. Igazából az akksiidő és SOT sztem annak fontos aki nem tölti minden nap a telefonját mert nem veszi annyira igénybe a 2G/4G-t. De azt nézni, hogy úristen ennyi a SOT meg az akksiüzemidő ezért 30 perccel kevesebb készenléti módban tud lenni a telefon, vagy 15 perccel kevesebbet tudok játszani sztem balga dolog...
    Én vigyázok a telefonomra, de ez egy használati tárgy. Azért vettem, hogy telefonáljak, netezzek, fényképezzek néha ennyi.
    Egyébként meg ha megifgyelitek az egyik SW verzióval kicsit kevesebb az üzemidő, a következővel meg javul. Régóta olvasom a P30 topikot mindíg ezeket írják le... Használjatok iPhone-t meglátjátok ahhoz képest milyen király ez a " jajj 3%-al rosszabb az előző verzióhoz képest üzemidő" :)
    Ui.: Nem megbántani akarok bárkit is, de néha tényleg túl van lihegve az üzemidő és SOT téma...

Új hozzászólás Aktív témák