Hirdetés
-
PROHARDVER!
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Moriarty_
aktív tag
Sztem most 9.1 óta ha hívásom van, többször belepittyen, tehát mintha vmi értesítésem lenne, de nincsen.
Más is tapasztalt ilyet, mi lehet ez? -
_Moriarty_
aktív tag
Vki megtenné, hogy a hívószámát letiltva telefonál és megnézné, hogy valóban nem írja ki a számot?
Látszólag letiltva, de ugyanakkor mégis kiírja
Vagy ez vmi pie feature? Régebben tutira ment ez. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #9780 üzenetére
Azonos körülmények között tesztelgettem őket, ugyanazokkal a fülesekkel.
Powerampot használok, megvettem már régen. Nagyon sokat hallgatok zenét. Abszolút hallható volt a különbség. Pedig nem vagyok vájtfülű.
Nyilván ez is hozza a kötelezőt, de annál sztem nem többet. Persze ettől még ez egy teljesen jó telefon, sőt, sok tekintetben kiemelkedően jó. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
philoxenia #9777 üzenetére
Bocsi, nem voltam egyértelmű, fülessel gondoltam. Zenehallgatásra.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
Harcsai #9767 üzenetére
Nagyon off: volt nálam S9+ és Note 9 is, de a lakóhelyemen gyenge a térerő. Folyamatosan lemásztak a hálózatról, a P20 Pro-m stabilan tartja a jelet. Ezért is maradtam ennél, pedig pl. audió képességben kenterbe vágja a Samsung a Huawei-t.
Nyilván ennek van hátulütője is, a SAR érték itt magasabb. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #9208 üzenetére
Örvendetes, csak idő volt, mire megtaláltam a holdat
Köszi
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
marcell2015 #9016 üzenetére
Az nem lehetséges, hogy vodának egész egyszerűen nincs olyan erős térereje nálad, ezért nincs ott 4G-n? Más készüléken a közeledben van 4G Vodán? Vagy próbáltad több helyen is?
Knox83: igen, ma nekem egyszer volt ilyen, csodálkoztam is, hogy ez meg mi volt
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
Harcsai #8930 üzenetére
Sztem legyen tánc
-
_Moriarty_
aktív tag
Ez a digitális egyenleg nem valami hű, de jó dolog. Tiszta szarul érzem magam a számok láttán
Sejtettem, hogy picit függő a viszonyom a telefonommal, de ez sokk... -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
Roland861010 #8584 üzenetére
Meg az LG
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
gegekutas #8558 üzenetére
Nekem a nem fogadottat jelzi ikonnal, viszont igazad van, megnéztem, elég hektikus, többnyire jelzi, az általam hívottat is, viszont a fogadott hívásoknál egyáltalán nincs ikon. Hát ez elég kaotikus
West76: én kérdeztem, ez javaslat volt, más nem is jelezte a hibát, most már tudom, hogy másnál is probléma. Biztos nem csináltam volna fr-t egyébként
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
gegekutas #8555 üzenetére
Á, már megcsináltam. Ha tudtam volna, hogy nem lesz jobb, biztosan nem álltam volna neki.
A hívásnaplóban a nem fogadotthoz és az általam hívotthoz tesz ikont, ez nem probléma, mert kizárásos alapon rájövök, hogy a többi aki engem hívott és fogadtam is.
Akkor többünknél is probléma az alkalmazásváltás, ez abból a szempontból megnyugtató, hogy biztosan javítják majd, mert nem egyedi eset. Bár tényleg elég bosszantó. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
balazs0102 #8547 üzenetére
Asszem csak én morogtam itt az alkalmazásváltó miatt, fr megvolt, de továbbra is gondom van vele.
Úgy vettem észre, hogy először belépve nem tölt be semmit, majd másodjára használva rendben van egy darabig. Ha sokáig nem használom, akkor újból ezt kell eljátszanom.
Oreon semmi gondom soha nem volt, Nova-t is bétatesztelőként Pie-ra optimalizálva használom, fr-t is megcsináltam, de a probléma még mindig ugyanaz. Elszomorító, remélem, hogy ezt is javítják hamarosan vmi frissítéssel. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
vidaila #8523 üzenetére
Ez az aod elég hektikusan működik nekem, valamelyik nap 13.14-kor 11.14 mutatott első feloldásig, aztán rendbe jött, persze 12h-s formátumban. Ma meg megesküdnék, hogy 13 óra valahány percet mutatott, de feloldás után ismét visszaállt. Ki érti ezt
Annyira szeretnék egy Samsung vagy LG szintű aod-t. Sokkal többet ki lehetne ebből hozni.
Bocsi, nem válasz akart lenni. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
cintula187 #8495 üzenetére
Bakker, ne már. Mindegy, mert van még itthon egy ugyanolyan, ami most van fent, max. azt rakom majd fel, ha mégsem válik be.
-
_Moriarty_
aktív tag
-
_Moriarty_
aktív tag
Betűtípust hol lehet állítani? Az appban nem lelem, csak képernyőzár, zárképernyő, főképernyő és ikoncserét látok.
-
_Moriarty_
aktív tag
Na visszaszívom, hogy sosem volt gondom főverzió frissítéskor azzal, hogy nem volt wipe cache és fr. Wipe cache megvolt, talán fr nélkül is most jónak tűnik.
Kis kitérő után asszem maradok a p20 pronal, nem győzött meg a note 9.Témát tudnátok ajánlani? Nincsenek nagy elvárásaim, sötét legyen (ne full fekete, nagy kontraszttal) és olvasható legyen minden.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
Diamond500 #7940 üzenetére
Viber-t nem tudom, gmail-t így lehet beállítani.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
robekraptor #7923 üzenetére
Oké, kapisgálom, de semmiképpen nem értek egyet vele. Szerintem ezeket mind el lehet intézni egyszerűen elmondva, legalábbis nekem eddig mindig sikerült.
Munkámból kifolyólag nekem sokszor akarnak mutatni videókat, felvett telefonbeszélgetéseket, sohasem néztem/hallgattam még meg ilyet.
Ha akkora a gáz, akkor rendőrségre/bíróságra írányítottam mindenkit, ott mutassák meg.
Elengedem a témát, van amikor fontos lehet, de ez sztem nagyon ritka. -
_Moriarty_
aktív tag
Vki mondja már meg nekem, hogy miért fontos sok embernek a hangrögzítés? Fel sem lehet talán használni adatvédelmi okok miatt, csak nagyon indokolt esetben veszik figyelembe pl. rendőrségen, bíróságon. Ennyi embernek lenne ilyen jellegű ügye?
Sosem rögzítettem még egy beszélgetésemet sem, viszont arra volt több példa is, hogy ügyfeleim rögzítették - kifejezett kérésem ellenére-, borzasztóan zavaró.Bocs, nem kifejezetten tőled kérdezném, csak véletlenül a válaszra nyomtam.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
SoulReaver #7882 üzenetére
Nekem se, szintén MM-ból
-
_Moriarty_
aktív tag
Tudom ajánlott újként belakni a telót főverzió frissítéskor, de ezt én még sosem tettem meg. Sohasem volt gondom utána.
Ezzel sem fogom megtenni, egyszerűen túl sok idő, ha gond lenne, akkor pedig bármikor megtehetem.
Bár most még egyelőre úgy tűnik, nem is kell ezzel foglalkoznom -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
philoxenia #7753 üzenetére
Szintén zenész, rákereséssel, de a 161
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
janosibaja #7454 üzenetére
Azt hittem függetlenként csak én nem kaptam meg eddig, de akkor nem vagyok egyedül.
Fura, mert régebben tényleg a szolgáltatós telefonok kapták később.
Az aod még mindig 12h-s formátumú? Asszem az zavarna, ezért is vagyok ennyire türelmes -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
kabalababa #7150 üzenetére
Á, ez annál sokkal gyakoribb volt, a végén naponta 2-3 alkalommal is előfordult, mielőtt eltűnt, szerencsére.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
SoulReaver #7147 üzenetére
A manuális fényerő állítás/önálló életre kelés többünknek problémája volt, de az utóbbi pár napban nálam nem jött elő. Valaki nekem azt írta pár napja, hogy neki is magától megszűnt. Türelem
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
Sumptuous #6761 üzenetére
Köszi, jó lett ez is.
Ha valakinek még nincsen, akkor jó szívvel ajánlom a Nova Launcher Prime-ot, most akciós Play-ben.
1830 Ft helyett 129 Ft. Évek óta megelégedéssel használom. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
SoulReaver #6754 üzenetére
Ne má', beleszövöd az email-es csengőhangos cuccot és máris lesz az 20 sor is. Kezdetnek elég
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
janosibaja #6748 üzenetére
Igen, de az már követhetetlenül távoli vki, így neked köszönjük, hogy behoztad az infót
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
SoulReaver #6742 üzenetére
Sztem az sms-hez nem tudsz külön állítani hangot.
Kérdésed második felére nem emlékszem hogyan oldottam meg, de arra igen, hogy sokat szuszorogtam vele. Ugyanez volt a problémám. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
SoulReaver #6712 üzenetére
És Janaboy köszi, nem dráma, csak fura, önálló életet él
-
_Moriarty_
aktív tag
Azzal más is szembesült, hogy a fényerő automatikusra vált bizonyos időközönként? Már többedszerre fordul elő, hogy bekapcsolódik az automatikus fényerő
-
_Moriarty_
aktív tag
Nem, nyünnyögtem már itt a fórumon emiatt és arra jutottam, hogy ez egy ficsőr, de engem idegesít, mire kihalászom, addigra visít a telefon. Csengőhangot kellett cserélnem, ez is erősödik, de ez elviselhetőbb, lágyabb zene.
Nekem is 8.1.Zene van beállítva és táskában, zsebben erősödik csak.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
SoulReaver #6670 üzenetére
Meglepő, de nem.
Aki használja már az új rendszert, attól kérdezném, hogy ki lehet-e kapcsolni a zsebben/táskában erősödő csengést?
-
_Moriarty_
aktív tag
Valaki vásárolt már témát a saját téma appból? Lenne egy téma, amit megvennék, de két bankkártyával sem tudtam fizetni.
Mi lehet a gond? Az app annyit írt, hogy sikertelen, vegyem fel a bankkal a kapcsolatot -
-
_Moriarty_
aktív tag
Utánanéztem és arra jutottam, hogy a zsebben erősödő csengés feature, amit nem lehet kikapcsolni. Hátha mást is zavar.
Azért remélem lesz majd változás e tekintetben a közelgő frissítésben. -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
nylontacsko #6422 üzenetére
Sztem ez lesz. Beállítások -> intelligens asszisztens
-> gyorshívás -
_Moriarty_
aktív tag
Tudnátok segíteni, hogy azt hol tudom beállítani vagy lehet-e egyáltalán, ha táskában, zsebben csörög a teló, akkor is a beállított, nálam elég halk hangerőn csörögjön? Mire előveszem már mindenki engem néz, mert üvölt a telefon.
Nem lelem a beállítások között. Köszönöm -
_Moriarty_
aktív tag
válasz
dajkapeter #6378 üzenetére
Nekem is hiányzott, de a feloldás egyszerű ujjlenyomattal, lezárás nova-val duplakoppal. Hamar meg megszokható.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
dajkapeter #6371 üzenetére
Alkalmazások és értesítések, alkalmazások és ott válassz alkalmazást és mindent be tudsz állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest