Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
Van rá lehetőség hogy a hívásokat hangvezérléssel fel lehessen venni pl vezetés közben és ne kelljen a telót nyomkodni? -
dkaro
őstag
Én is beléptem a p20asok táborába.P8-at cseréltem 3 év után az első benyomások nagyon pozitívak és nagyon jó áron vettem a T-től. Meglévő előfizura online ~40e Ft kedvezményt adtak így 80ért el tudtam hozni.
-
dkaro
őstag
Sziasztok!
A régi P8-amat szeretném leváltani és a P20 tűnik befutónak. Két kérdésem lenne:
- A 64GB-ből mennyi használható ténylegesen? A 128-as ~25k-val drágább és nem tudom megéri-e hisz SD kártyát nem tudok beletenni.
- A jack hiánya mennyire zavaró?Rendszeresen használom zenehallgatásra (séta+autó) és nem tudom a hozzáadott adapter mennyire "stabil" (szétcsúszik-e zsebben).
A jack hiánya miatt még a honor10et néztem (azon elvileg van) de a p20-hoz húz jobban a szívem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest