- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Projektor topic
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dino69
aktív tag
válasz
Aldhissla565 #2486 üzenetére
Nekem se dobta fel se a teló, se a hi care, csak a Hi Suite jelzett frissítést. de csodák csodájára még engedte a Rollback-et 8. -ra is.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Aldhissla565 #2486 üzenetére
Igen, ezt írtam korábban, hogy Firmware Finderben vannak furcsaságok.
Én most nem is kerestettem a frissítést, feldobta magától. -
MittuDomain_
őstag
válasz
Aldhissla565 #1761 üzenetére
-
Pompi
nagyúr
válasz
Aldhissla565 #1761 üzenetére
Nekem is dual simes van, és a 199322-ra az írja az FF, hogy not approved. Te ezt a 199322-et raktad fel?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Aldhissla565 #1745 üzenetére
A frissítés keresése nem megy, de a többi igen, bár sokat kell várni, hogy betöltődjön.
-
somigergo
csendes tag
válasz
Szerver oldali lehet a probléma, mert úgy 2 napja még probléma mentes volt. De már nekem is azt írja hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez.
-
_CICAFIU_
aktív tag
válasz
Nekem se tud csatlakozni p10-en.
-
cssaszi
tag
válasz
Aldhissla565 #1645 üzenetére
Szia! Tudnál dobni egy linket az erecoverys telepítésről?
-
hmatthew19
tag
válasz
Aldhissla565 #1412 üzenetére
-
válasz
Aldhissla565 #1397 üzenetére
Akkor neked ezt a linket kell tanulmányozni!
-
workin
senior tag
válasz
Aldhissla565 #1397 üzenetére
szerintem pár nap , és megkapja mindenki. csigalom
-
workin
senior tag
válasz
Aldhissla565 #1378 üzenetére
szerintem kicsit túltolod, de szíved joga.
nézem amikor épp tudom a huawei twitter oldalát, de még senki sem kapta meg.. kicsit szerintem elkapkodták ezt a kijelentést.. bár az is biztos, hogy oda nem nagyon fog írni oyan aki nem is néz twittert, vagy már megkapta.de ez a nesze semmi fogd meg jól tipikus esete. bejeentés megvolt, a nép beizzítva...
nem véletlenük írja azt a support most mindenkinek hogy "tartsd az ujjad a gombon" -
workin
senior tag
válasz
Aldhissla565 #1375 üzenetére
sokan nem kaptak frissítést, nekem is talán szeptemberi...(megnéztem az), miközben a sima Nova novemberi frissítéssel van.
Kicsit nekem is fura, hogy egy flagship telefon ilyen bánásmódot érdemel. -
workin
senior tag
válasz
Aldhissla565 #1372 üzenetére
Nem csak nálad késik, hanem mindenkinél, de ez szerintem teljesen nyilvánvaló volt.
A szervíz sem fog tudni feltenni szerintem neked frissítést, ha az nem érhető el a global verziós telefonokra, jelenleg pedig nem elérhető, még akkor sem ha ez be lett hivatalosan jelentve.
Megnéztem a huawei twitterét, nem látom, hogy bárki megkapta volnaInkább csak anyázásokat lehet olvasni
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Aldhissla565 #1336 üzenetére
Én nem sokat veszek észre a telón frissítés után. Ha nem olvasol utána direkt fórumon, sztem ember legyen a talpán aki megtudja mondani, hogy mi változott.
Az sztem mindenkinél alap, hogy a telon minden jó legyen és működjön. Mindegy, hogy az kamera, nfc, vagy bt esetleg térerő.
Ami talán néha változik az az akku használat-merülési tendencia. De ezen kívül semmit se veszek észre a frissítésből. -
Pjotr
senior tag
válasz
Aldhissla565 #1336 üzenetére
Ha valami kritikus dolog kiderül, akkor tud jönni egyből. Szóval szerintem ne aggódj.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Aldhissla565 #1332 üzenetére
Nem vágom miért jó ez a sok frissítgetés. Mivel kevesebb egy 1-2 hónappal régebbi szoftveres?
És itt nem a kritikus hibákra gondolok, mert az nyilván kell mindenkinek. -
workin
senior tag
válasz
Aldhissla565 #1332 üzenetére
szoftveres támogatás így is lesz. csak most kicsit szarul csinálják, vagy nagyon elcsesztek valamit, és "visszatartják" kicsit a romot. nagyot ígértek, talán túl nagyot is.
mondom, a huawei nova készülékem (céges), a mai napig kapja a frissítést, igaz csak a havi google frissítéseket de kapja. (7.0 android van rajta). -
válasz
Aldhissla565 #1330 üzenetére
Oké. Arra céloztam hogy ezek szerint az EU romot is szépen tudják szolgáltatóira faragni.
-
válasz
Aldhissla565 #1328 üzenetére
Nem tudom hogy a Telekom mit hogyan csinál, de a 432 régiós telenor romon előre volt telepítve a wallet és a mytv. A full free régió a C900, nem?
-
válasz
Aldhissla565 #1326 üzenetére
Tisztázzunk valamit:
Attól hogy egy telefon független, nem azt jelenti hogy ugyanazzal a ROM-mal jön mint az a készülék, amit a márkaboltban veszel. Függetlenség ≠ teljesen gyári tiszta szoftver. Az csak annyit jelent, hogy bármely szolgáltató SIM kártyája belehelyezhető. -
Pompi
nagyúr
válasz
Aldhissla565 #1290 üzenetére
Tőlem is bekérték, arra jött a válasz amit idéztem.
Kíváncsi vagyok neked mit válaszolnak. -
Aldhissla565
csendes tag
válasz
Aldhissla565 #1289 üzenetére
Közben írtam a Huawei ügyfélszolgálatnak. Elkérték az IMEI számomat. Majd jelentkezem, ha megkaptama válaszukat.
-
hawkfoto
tag
válasz
Aldhissla565 #1281 üzenetére
Nekem mindkét kártya Telenoros, és szeptemberi a frissítés.
-
válasz
Aldhissla565 #1281 üzenetére
O2
-
válasz
Aldhissla565 #1279 üzenetére
A telefon független.
Kettő kártya van a készülékben, eltérő szolgáltatókkal. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aldhissla565 #1272 üzenetére
" ... normális-e, hogy még augusztusi fw van a P20-on." - ez csak nálad van így, vagy az összes P20-as itt a topic-ban augusztusi sec. patch-el fut?
-
sharp4
őstag
válasz
Aldhissla565 #1190 üzenetére
És ebből azt gondolod, hogy védve vagy? Ne nevettess..
-
Andrew10
aktív tag
válasz
Aldhissla565 #1198 üzenetére
Azt én sem értem.
-
Andrew10
aktív tag
válasz
Aldhissla565 #1196 üzenetére
Én vodas vagyok azok még nem kapták. Nekem 165 C432 van . Vagy csak én nem kaptam meg.
-
Andrew10
aktív tag
válasz
Aldhissla565 #1194 üzenetére
Szerintem ez minden telefonnal így van. Valamikor hamarabb jön, valamikor később. Biztos valami nincs vele rendben, azért tartják vissza. De ha eljön az idő, hogy már nem fog kapni frissítést, akkor az ilyen felhasználóknak muszáj lesz venni egy újabb másik telót és megint egy másikat és így tovább. Talán évente, kétévente. És kezdődik minden elölről.
-
Andrew10
aktív tag
válasz
Aldhissla565 #1190 üzenetére
Ugyan ez csak sóder. Igen. Mindenki ennek tudatában vette meg a telefont. De eddig hogy használtad? Minden nap rettegtél, hogy azok a nagyon titkos, fontos adatokkal milesz. Persze a 100% védelmet és biztonságot a frisités sem garantálja, de azért jó hogy folyton foglalkozhatnak vele, mert ennélkül a telefon semmit nem ér. Persze eddig jó volt. De onnantól, hogy meg tudtuk lesz rá frissítés minden fontos adatunk hirtelen veszéjben van. Ja ha ennyire félted ne a telefonon tárold. Ebben a világban mindig minden adat veszélyben van. Nem a frissítés fogja ezt megoldani. Úgy hogy hadjuk a rizsát.
-
Liller7
tag
válasz
Aldhissla565 #1142 üzenetére
Nekem is 164 van még.....
-
Miki7712
csendes tag
válasz
Aldhissla565 #1049 üzenetére
Nekem valami C134. Az lehet vagy rosszat nezek?
-
punky10
addikt
válasz
Nincs...
-
istnag
addikt
válasz
Nem.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Aldhissla565 #1003 üzenetére
Pont ezen agyaltam én is, de én előbb megvárom míg kitolják a 9-es droidot rá. Nincs kedvem százszor visszaállítani. A szolgáltatói frissítést SIM behelyezésénél aktiválja, egy próbát lehet hogy megér. Nem akarsz tesztpilóta lenni ebben a kérdésben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Witcher topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HTML szerkesztés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest