- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Azt sajnos én nem tudhatom hogy neked megéri-e a felárat.
Szvsz a húzó feature a kamera benne, ha az nem izgat, akkor a Honor 20/5T teljesen jó lehet, mert az 5T-ben még így is jobb, mint amit a "középkategória" azaz az Galaxy A50 és A70 fel tud mutatni, a Xiaomi telefonokban meg ugyanez van. 120000 forintos felár az nagyon sok, tényleg nagyon ki kell használni a plusz funkciókat hogy megérje.
Őszintén szólva meglepett hogy pont egy P30 Pro-val hasonlítod össze, mert normál esetben az emberek a Samu A70 és a Mi9 variánsok között vacillálnak.
Amit esetleg még érdemes lehet megfontolni, 150000 Telekomnál a független Galaxy S10e kártyásan december óta. Az kisebb, akkuja is sokkal kisebb(3100mAh), memória 6GB 8 helyett, de másban hozza amit a sokkal drágább S10 tud, effektíve igazi csúcskészülék.
Ha azt dobták volna be Balkán Friday-kor szerintem eladom a vesém érte, mert nekem a Honor 20 és a View 20 is túl nagy(P30 meg az A70 meg még nagyobb
), de akkor nem volt más, az S10e is 200 felett szambázott.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest