- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes a huawei frissítési stratégiája. Családban a Nova5t-rr nem jött még meg a myhuawei alkalmazás, így egyik fórumtárs által küldött apk-t telepítettem fel, az jol működik. Persze garihosszabbításból, mivel sokáig vártam kimaradtam... A rendszerszoftvert most frissítettem le .178-ra hisuite-al, mert hiaba kerestem frissítést, mindig azt mondta a telefon, h naprakész vagyok (.134, vagy 143 volt előtte fent, vagyis a márciusi biztonsági frissítés). Azt eddig is tudtam, hogy nem minden telefon kapja meg egyszerre a rendszerszoftvereket, de na! Miért kell hisuite-hoz folyamodnom nem tudom. A myhuawei pedig botrányos, h nem frissült le sose appgalery-ből....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest