- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komorgó
csendes tag
Sziasztok!
Karácsony után kaptam, Telekomos modellem van, ez az első tabom, ami olyan, hogy ha nem lenne, hiányozna, annyira jó. A szoftverével semmi baj, reklámblokkoló nélkül kellemetlen volna, az Android verzió miatt Adblock nem lehet (tudtommal 4.2 fölött nem megy), Adguard viszont remek.
A hardveresen kispórolt alsó kategóriás tabok nem versenytársak, a GUI-tól az apk-k futtathatóságáig nekem személy szerint minden nagyon oké.
A korábban írt hardveres gondot, a háttér bevilágítást nekem egy esetben csinálta, többnyire feszülés, rossz összerakás okozhatja. Nálam a kínai mappa tok megfeszítette a sarkait, ha hagytam, hogy a krómszerűen csillogó díszkeret mind a 4 sarkon belemerüljön a tizedmilliméterekkel elméretezett kemény műanyag tok hátlapba.
Akku mAh el van találva, töltő oké, gombok tapintásra elég nehezen megtalálhatók, de egye fene. Cserébe poros környezetet, gőzt jól elviselő, mindig gyorsan hadrafogható, megbízható készülékem van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei új, 8 colos tabletje több szempontból nagyon jól sikerült, de vajon mennyire fognak minket kinevetni, ha egy ilyennel telefonálunk az utcán?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külpolitika
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest