- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
A T-től rendelve Telekom függő készülék érkezik? -
Gaboman
nagyúr
A google playban mondjuk le akarom tölteni az ingyenes játékokat Pl: EA Sport UFC de, ha belelépek írja hogy: Alkalmazáson belüli termékek 267,00 Ft–26 975,00 Ft tételenként.
Ekkor ez most hogy is van?
Ha jól tudom azok a játékok nem ingyenesek amik alá a játékok menüben ki van írva mennyibe kerül.
Ami alatt nincs azok ingyenesek nem? Vagy nem jól tudom? -
ghiottone
nagyúr
válasz
Mr. Nimbus #194 üzenetére
Kodi-t próbáltam - megy rendesen a Movieshark, Genesis kiegészítőkkel.
-
Gaboman
nagyúr
Amit még kérdezni szeretnék, mit ajánlanátok ami kb ezt tudja másik márkából, főleg játékok terén és hasonló árban.
-
Titi76
aktív tag
válasz
Mr. Nimbus #185 üzenetére
TVgo tökéletesen fut.
-
Lacopapi
addikt
Hát a Relic Run-t kipróbáltam,különösebb gond nincs vele,legalábbis nálam...egy-egy pillanatra megakad,de tényleg csak pillanatok,persze ha éppen akkor váltanál irányt,akkor balhé van
Igaz,nem állítgattam rajta semmit,csak letöltés után beleugrottam.... A közepes játékok simán mennek rajta.
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Gyerekeknek rendeltem a 8.0LTE tabletet mivel 19900Ft-os áron verhetetlen de, ezen játékok szerintetek jól fognak rajta futni?
Super hero fighters 2
Gods of Rome
Brotherhood of Violence
Spider-Man Total Mayhem HD
Call of Duty: Strike Team
Modern combat 4 Zero HourAzt írtátok hogy a Lara Croft: Relic Run akadozik néha, milyen gyakran, élvezhetetlen, a ram kevés vagy a grafikus processzor nem bírja el?
Nekem nagyon tetszett ahogy az Epic Citadel HD Benchmarkot 56.2 FPS-el lefuttatta, igaz nem magas minőségű beállítással.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Mr. Nimbus #185 üzenetére
MindigTv-t már néztem rajta,youtube is gond nélkül szalad,a TVGo -t nem tudom,mert az nincs nekem,de nem hinném,hogy gondot okozna a készüléknek
-
Mr. Nimbus
senior tag
Sziasztok!
Érdeklőd, hogy jó-e ez a tablet online film nézésre, ill. Tvgo tv nézésre? A válaszokat előre is köszönöm. Üdv: Tamás
-
gerii
addikt
Tyúkbéllel valahogy össze lehet kötni a tabletet a TV-vel, próbálta valaki?
-
ghiottone
nagyúr
Lassacskán búcsúzom tőletek, mert tegnap rendeltem egy Lenovo Thinkpad 8-as windowsos tabletet - sajna amire én használom arra nem elég a kis Huawei
a 10 colos windowsos tabletem pedig nagy, így a 8-as méret marad, csak az oprendszer + szolgáltatások. Az aksiidő hiányozni fog (5 és fál nap - 10 óra sot). Az apróra fel is került sok extrával.
-
atosan
veterán
válasz
KamuMazsola #180 üzenetére
Semmi gond, emberek vagyunk, én rosszul írhatom, Te rosszul értelmezheted
-
atosan
veterán
válasz
KamuMazsola #176 üzenetére
Ezt írtam, tehát 5.0 alatt, azaz Lollipop, bele van építve a google térképbe, nem elérhető külön. Az 5.0 alatti verziók közé tartozik a 4.4 is, azaz Kitkat, ami a tabinkon van, tehát bele van építve a térképbe ezen a tablaten, ezért nem érhető el, mint külön app. A kérdező megértette, az a lényeg.
-
randrew
csendes tag
válasz
KamuMazsola #173 üzenetére
Természetesen be van állítva. A wifi nem kapcsolódik újra a záróképernyő feloldásakor, hanem akkor jönnek meg az értesítések. Pillanatnyilag a kevés telepített alkalmazás között keresem a tettest.
-
asyx
csendes tag
Sziasztok, én is kérdeznék. A google street view alkalmazásra azt írja ki a playen, hogy telepítve, viszont én nem látom. Hol keressem?
-
RAMBÓ
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap kaptam meg a tabletet, ez a telekom ajánlat kihagyhatatlan volt.
Nagyon jó, tetszik. Azonban van egy idegesítő probléma, ami valószínűleg nem a tablet hibája. De nem tudom:
Chrome böngésző, kép keresés, majd egyik képre kattint, hogy nagyba mutassa. Na ez nem megy. Lenti szituációt produkálja. Félig vagy össze vissza hozza ki. Vártam 2-3 percet is de semmi, ill különböző képekkel. Próbáltam több kapcsolaton is. Másik böngészővel, ami telepítve ven, semmi gond. Valakinek esetleg valami ötlet? -
randrew
csendes tag
Pár napja használom a táblagépet és eddig mindössze egyetlen problémám adódott vele. Alvó módban nem jelez beérkező Skype hívásoknál és FB Messengeres üzeneteknél. Wifi folyamatos, a kapcsolatot nem szakítja meg. Amint feloldom a képernyőt, azonnal jelez, hogy mik érkeztek. Kikapcsolt képernyővel még 15 perc elteltével is jelez, de 30 perc felett már nem. Másnál is előfordult hasonló dolog?
-
ghiottone
nagyúr
Ha jó, minőségi Bőrszerű tokot kerestek - 5.-én rendeltem egy barna szinűt és ma érkezett Kínából. A típus ne zavarjon meg senkit - ez a Snapdragon 210-es verzióval szerelt kódszáma.
Így feleslegessé vált a bőr szütyű tok és 1 kijelzővédő fólia is - ha kell pm.
-
radírfej
senior tag
2x ment el az üzenet.
-
radírfej
senior tag
Meg tudom erősíteni, aki most rendel a Telekomtól, az függetlent kap. Jelenleg is egy vodás kártyát használok benne.
A.cucc különben ezért az árért megéri,de néha azért alap felhasználás estén is meg-meg röccen, lassú. -
-
Mr.QwErT
csendes tag
Hello mindenki
Épp most csaptam le egy telekomos masinára az elődje már kezdi a végit járni / Huawei S7 Slim / azt is szerződés hosszabbítással vettem.
Az lenne a kérdésem valaki használja-e tokos billentyűzetel? ha igen akkor milyennel usb, bluetooth? tapasztalat? -
Lacopapi
addikt
Üdv ! Holnap esedékes egy ilyen készülék érkezése
Remélem,beválik....
-
kamiKZ
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Most állok microsd kártya vásárlás előtt... Esetleg próbálta valaki kvrt0516 kollégán kívül, hogy kezeli-e a gép a 64 GB-osat is ? Vagy csak neki sikerült ?
-
Zolee178
csendes tag
válasz
Smartphone69 #151 üzenetére
Na,erre is megtaláltam a megoldást!
Ha valakinek lefagy ,íme a megoldás:
If your HUAWEI MediaPad T1 8.0 is experiencing frequent crashes, perform a hard restart by pressing and holding the power button for about 10 seconds.
Magyarul: 10 másodpercig nyomni kell power gombot...csak azt a custom recoveryt tudnám feltenni!
-
Smartphone69
csendes tag
Ja és még valami....
Ha lefagy hogy lehet újraindítani??
Mivel,hogy az akksit nem lehet kivenni -
Zolee178
csendes tag
Hali!
Nekem is van már egy ilyen "kütyüm"!
Teljesen meg vagyok elégedve vele,ár érték arány príma!
Már rootoltam is
Pedig megfogadtam nem fogom
Custom recovery felrakása nem megy ahogy írják nekem bonyolult ahogy a bootloader nyitása is
Valaki tudna segíteni,megköszönném!
Illetve abban is ,hogy sd-re is tudjak írni illetve telepíteni mert a telón jól működő sdfix kitkat progi itt nem segítettEgy 16 GB-s sandisk van benne.
Xposed sem műxik sajnos pedig feltelepül bootlopot sem csinál de azt írja ezen a romon nem lesz jó és súlyos problémákat okozhat
Köszönöm! -
rob83
aktív tag
Nekem is ma jött meg a T- töl 20 ropiért nagyon baráti ár.
-
ghiottone
nagyúr
Csak ha a tablet is tudja az usb-otg funkciót. Ehhez a tablethez biztos jó. A class10 a kártya írás/olvasási sebbességére utal. Ez alá a szint alá nem szabad menni, így megvan az a sebesség, ami a beépített tárhelynél van. Én elsődleges tárhelyként egy 32 gb-os samsung kártyát használok és arra települnek az appok is.
-
ghiottone
nagyúr
Lehet - OTG adapterrel, vagy micro usb-s pendrive-al. Ajánlanék hozzá egy class10-es sd-kártyát is, mert a belső tárhely hamar elfogy - főleg ha filmeket szeretnél rátölteni (gyártó 32gb-osat ír max, de megy vele a 64-es is, ahogy fentebb kolléga írta).
vagy ott a kodi media streamelésre - azzal is jól használható (hozzá egy movieshark plugin, genesis, supersubtitles.org-al - bővebben itt) és már meg is van oldva a tárhely gond, csak legyen wifi.
-
Tina77
csendes tag
Sziasztok!
A Telekomnál most hosszabbítottam meg az előfizetésemet és mondták ezt a tablet vásárlási lehetőséget.
Úgy olvasom jó kis készülék, kár lenne ennyiért kihagyni.
Az lenne a kérdésem, hogy én főként film nézésre használnám. Eddig a letöltött filmeket pendrive-ra raktam és kis dvd lejátszón illetve tv-ről néztem. A tablethez ugye nem lehet pendrivet csatlakoztatni? Akkor erről hogy lehet a legegyszerűbben megnézni a letöltött filmet?Köszönöm! :-)
-
ranlomadi
tag
Sziasztok!
Hozzájutottam 2 db huawei mediapad t1 8-hoz az egyik csak wifis, a másik LTE, őszintén nincs nagy különbség, a ram ugyanolyan gyorsan elfogy... talán 1+ órá játszás után éreztem úgy, h az LTE jobban bírja a gyűrődést, nem merül olyan gyorsan. Kérdés az onlywifi-re nem is jön ki soha a KitKat? Csak 4.3 és 1.6 emui van rajta...
Üdv,
Á -
papeti01
senior tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy mediapad t1 10 colos tábla vásárlásán. Az lenne a kérdésem, hogy 159 eurot megér még ez a gép újonnan? Illetve, hogy fog kapni, illetve kapott bármi update-t a kitkatról?
Előre is köszi!
P.
-
Taoharcos
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a LTE nélküli wifi only -ról? A Snapdragon 200 mennyivel lassabb?
-
Blamazs
senior tag
válasz
KamuMazsola #121 üzenetére
hogyan lehet telekomnal 20k-ert venni ezt a tabot? engem nagyon erdekelne egy ilyen keszulek.
kozben megtalaltam, de mivel nem vagyok telekom elofizeto igy nekem nem lehet ennyiert megvenni. -
Folee
tag
Az alkalmazásokat át lehet helyezni az sd-re vagy egyenesen oda telepíteni?
-
bohoc71
aktív tag
válasz
tomistarkapi #126 üzenetére
Nem. Teljesen más a hardver, kisebb kijelző stb. Meg a második link amúgy is csak átverés,pénzlehúzás. Hivatalosan nincs és állítólag nem is lesz rá újabb rom. Legalább is a huawei hivatalos oldalán ezt írták.
-
tomistarkapi
tag
válasz
KamuMazsola #123 üzenetére
És az a 7.0-ra való rom rá megy vajon az én 8.0-mra
-
ghiottone
nagyúr
válasz
KamuMazsola #123 üzenetére
Ezt mind a kettőt ki lehet hagyni. Az első egy 4.4.2-es gyári kép - nekünk már 4.4.4-es van.
A másodikat pedig inkább hagyjuk, mert nincs köze ehhez a tablethoz + nemtudom milyen rom, az, amire még fizetnem is kell. -
KamuMazsola
őstag
válasz
tomistarkapi #122 üzenetére
-
tomistarkapi
tag
Lehet valahogy erre a tab-ra 5.1.1 okositani?
-
ghiottone
nagyúr
A Cube - gyengébb chip, kissebb aksi, kisebb kijelző és felbontás,
Asus - "csak" 2 magos - szintén gyengébb a chip és ugyanaz mint fent.
Ha ezt a 3-t nézem, akkor egyértelműen a Huawei a nyerő. A Snapdragon 410 az jó középkategóriás cucc - itt a játékoknál tényleg jó lett volna a 2GB rendszermemória, de ezzel is elfognak menni a játékok, csak lassabban tölt be és kisebb teljesítménnyel futtatja + néha belassul, de még mindig jobban viszi, mint a másik kettő delikvens. -
bohoc71
aktív tag
-
Alebaba
újonc
válasz
KamuMazsola #114 üzenetére
igen?
csak én azt sem tudom mi a nagy hardverigényű játék
egy autóversenyes már annak számít?
a snapdragon S4 egyszerűbb ennél? csakmert a nokia luma 520ban ez van és ott jól tud játszani a kedves gyermek
Akkor pl. a következők? :7" 8 GB-os Cube U25GT Android 4.1 Táglagép, Asus MeMO Pad 7 ME70C 8GB Refurbished tablet, fekete (Android)
Nagyon köszönöm kedves válaszod KamuMazsola -
Alebaba
újonc
Hello!
szeretnék kérdezni hozzáértőtől (merthogy én egyáltalán nem vagyok az), hogy a 8 éves kisfiamnak egy Huawei MediaPad T1 8.0 LTE tabletet szeretnék venni. Ő főként játékra használná, autóverseny, némi lövöldözős. Mennyire javasoljátok ezt a készüléket? Mert ennél nem látom azt, amit már máshol olvastam, hogy a GPU mutatja meg, mennyire lesz gyors a játékhoz. Ez milyen grafikai proc-al rendelkezik vajon?
Kinek van tapasztalata, hogy milyen a játékokban? Nagyon köszönöm a segítséget! -
B.Gaboo
tag
ár-érték arány arányban verhetetlen, pár napja én is ezt nyúzom. kicsit zavaró az 1giga ram, meg az öregedő oprendszer, de ennyiért ez van, így is jó vétel.
rootolni sikerült már valakinek? reméljük főznek rá valami frissebb romot a hozzáértők.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Megjött ma a tabi, mielőtt belakom mindig szoftverfrissítéssel kezdem, nem talált semmit. Nálatok mi a szoftver verzió és a többi? -
ghiottone
nagyúr
Én felraktam egy Nova Launcher-t a megszokott felület miatt, beállítottam alap főoldalnak és már meg is oldódott a problema.
-
Totis
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is megjött a tab. Szerintem nagyon jó a fogása. A fiam már le is nyúlta. Vettem neki pár játékot rá. Youtube-ra tökéletes illetve filmekre.
Egy jó sleeve tokot szeretnék majd rá venni meg fóliát.
került bele egy 16GB-s uSD amire mennek majd a zenék meg a filmek. Illetve van egy T-s mobil-Internet-em.
Szerintem ennyiért nagyon jó vétel. Kicsit szokni kell a felületet (az ömlesztett ikon halmazt). -
ghiottone
nagyúr
válasz
HawerKing #101 üzenetére
Aha, a ram felhasználása más lehet az 1GB miatt is alapból bezárhatja, hogy ne érezd az éppen futtatott appnál a lassulást, de inkább agresszívabb a memóriakezelése ami lehet az EMUI 2.3-as rendszer miatt is.
Amúgy az 5.1 max az újabb, dizájnosabb rendszerfelületet és újabb EMUI verziót jelentene. Én ezzel ebben a formában bőven megvagyok elégedve - youtube + offline videók, levelezés, chrome + facebookra jó, játszani pedig nem nagyon van időm. -
HawerKing
őstag
válasz
ghiottone #100 üzenetére
Jaja hamarabb kerdeztem mint olvastam volna picit vissza
Am nemis bajnszerintem mert nagyon jol mukodik a tab, bar kicsit a multitask gyengus, ugye a ram is keves de az elozo telomban is 1gb volt s az siman ment ugyan ezekkel a megnyitott appokkal bezaras nelkul. A T1 pl ha jatszok s kilepek a facebookra akkor visszalepeskor sajnos ujrainditja a jatekotlehet mert tabon ugyan az a game tobb ramot zabal?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei új, 8 colos tabletje több szempontból nagyon jól sikerült, de vajon mennyire fognak minket kinevetni, ha egy ilyennel telefonálunk az utcán?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sorozatok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Akciókamerák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest