Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz HuaweiU8500 #95 üzenetére
Ma hoztunk el egy ilyet a smartstore-bol 29900 kezdoert 2 ev huseggel (a vege igy huzos, tudjuk)... nagyon ott van ez a gep... orak ota vegzalom es nem birom megakasztani. Koroket ver a Voda Smart Tabra, pedig az is majdnem ugyanez a hardver.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz HuaweiU8500 #98 üzenetére
Ha ennyire örülsz neki, akkor mondom tovább...
Ma vettem hozzá USB OTG kábelt és vígan eszi a kártyaolvasót, pendrájvot.
Az is kiderült (mivel kipróbáltam), hogy hiába voda smartstore, ez a mediapad kártyafüggetlen.Már csak azt kellene tudni, hogy vajon a tavaly novemberi, vagy az idei január 21-i szoftver van-e rajta és hogy a huawei honlapjáról letölthető szoftverfrissítés tartalmazza-e a magyar nyelvet.
-
domerator
veterán
Köszönjük. Meglesz az ára (ez a részletfizetés nyavajája), de úgy gondolom, hogy tényleg minőség... a centis alu unibody házat minden alkalommal jó kézbevenni.
Játékokról (főleg Gameloftról) sajnos nem tudok nyilatkozni, mert egyikünk sem játszik ilyen autóversenyes és hasonló játékokat, az meg gondolom semmit nem mond, hogy a madarak hibátlanul futnak rajta. DVD-ről konvertált avit próbáltam nézni rajta a gyári lejátszóval, azt hibátlanul vitte, de így ez sem mond igazán semmit. Nem hiszem, hogy kínozni fogjuk mindenféle 720p meg efféle dolgokkal, mert az én véleményem az, hogy enyhén bizarr dvd minőségű filmet erőltetni 7 inchen.
A marketen biztosan rengeteg dolog nem kompatibilis vele, tudok is példát mondani: a ZDBox (többfunkciós rendszerinformációs cucc, akku, taskmanager, forgalommérő, stb) így kompletten nem jelenik meg, csak 2 vagy 3 kapcsolója tölthető le.. és még rengeteg van valószínűleg, azt viszont nem lehet tudni, hogy adott app vajon a Honeycombbal, a hardverrel (display), vagy a típussal nem kompatibilis. Mindegy, szerintem azért mindenre van megoldás a marketen...
-
domerator
veterán
válasz HuaweiU8500 #102 üzenetére
Köszi az infót ... majd megkeresem, hogy miként kell ezt romolni és megpróbálkozom.
Az adatok, beállítások, egyebek vajon megmaradnak?Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
Ennyire nem elterjedt ez a kis remekmű?... (tudom, drága, de van benne anyag és kraft is cserébe...)
-
domerator
veterán
Sajna nem én használom a Mediapadet, hanem a párom, ez több akadályt is eredményez a tapasztalati leírásban... először is nincs sok tapasztalatom, mert keveset van a kezeim közt.
Másodszor... ő eléggé ódzkodik a komolyabb szoftveres beavatkozásoktól, így sajnos nincs is rootolva, gyári Honeycomb van rajta, amit a Huawei jan 26-án adott ki.
A kevés tapasztalat annyi, hogy must have (ha nekem is lenne rá módom), az alu unibody ház utánozhatatlan jó érzés.
A Honeycomb viszont annak ellenére is egy óriási rakás gané, hogy a párom tökéletesen meg van eddig elégedve (igaz netre és képnézegetésre és egyszerű játékokra használta eddig csupán)... de én érzem rajta, hogy iszonyatosan visszafogja a vasban az erőművet... elismerés a kis zöld genya robotnak sokadszor...
Mivel nincs rootolva, semmi fölösleges system appot sem tudok kilőni belőle, várjuk az ics-t.Azért egy-két dolog: a gps villámgyorsan fog fixet, a net és wifi hibátlan és stabil és összességében minden megy rajta (fagyás, reboot nem volt), de a Honeycomb tényleg egy kínzás a gépnek és a tulajnak is.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Szia,
... hát ha én használnám a gépet, akkor azt mondanám, hogy isten hozott, de nem így van (lásd eggyel feljebb)... azért ha leírod, ne tartsd vissza magad ... bármikor jól jöhet.
Egyébként meg gratula a vashoz.
(na ezt jó hülyén sikerült megfogalmazni... szóval mindenképp isten hozott, csak jelenleg én nem fogok tudni profitálni a rootolás mikéntjéből...)
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Én is köszi... azért mindenesetre elrakom ezt a leírást és leszedem a cuccost, hátha... úgyhogy köszönettel
Szerk: hoppá... na akkor még egy plusz dolog... olvastam, hogy alkalmas telefonálásra is a vas, csak nem néztem utána.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Szia,
Javaslat: először frissítsd fel ICS-re, megvan a hivatalos frissítés a huawei weboldalon és utána a válasz a második kérdésedre az, hogy az ICS alatt egyenként be lehet zárni a megnyitott alkalmazásokat.
-
domerator
veterán
Sd-ből márkásat (ne ebay kínait) és class 6-nál ne magasabbat (de class 4-nél ne alacsonyabbat)
Ha pesti vagy akkor a jövő héten fussunk össze valami wifis helyen és felfrissítjük a gépedet, OK? Szívesen segítek.
Privátban írj, ha OK!
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Silent77 #218 üzenetére
SD kártyáról nem megy, ahogyan normál módon kell?
JB-t csak olyat láttam az xda-n, amiben nem megy a HDMI meg más nyűgje is van... ha te is ezt láttad, akkor szerintem jobban jársz az utolsó hivatalos ICS-sel.
-
domerator
veterán
válasz Silent77 #220 üzenetére
Akkor tanácstalan vagyok, mert nekem meg pont a hdmi jön jól jópárszor, így én maradok az ICS-nél.
Az xda-n nézegess, hátha találsz megoldást.
(mintha valahogy a gyári recoveryt kellene ilyenkor visszarakni, nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest