- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Én ma vettem egy ilyen masinát , rövid tesztelgetés alatt azt mondhatom hogy jó Kérdeznék egy két dolgot ! Lehet e valamilyen navit rakni rá ? És a futó alkalmazásokat be lehet e zárni ? Válaszotokat előre is köszönöm.
kengyel
-
domerator
veterán
Szia,
Javaslat: először frissítsd fel ICS-re, megvan a hivatalos frissítés a huawei weboldalon és utána a válasz a második kérdésedre az, hogy az ICS alatt egyenként be lehet zárni a megnyitott alkalmazásokat.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
Sd-ből márkásat (ne ebay kínait) és class 6-nál ne magasabbat (de class 4-nél ne alacsonyabbat)
Ha pesti vagy akkor a jövő héten fussunk össze valami wifis helyen és felfrissítjük a gépedet, OK? Szívesen segítek.
Privátban írj, ha OK!
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Üdv srácok!
Most próbáltam beletenni egy 8gb os microsd kártyát a gépbe és nem megy bele...
Létezik ez?
Már pár cuccba tettem kártyát nem jártam még igy.
Kép: [link]
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
p2pp
őstag
Érdemes ilyet venni?
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
AcélAgyar
tag
A készülékkel kapcsolatban hasznos információk, gyakori kérdések, leírások, előjött hibák gyüjteménye itt található: [link]
Én ezt a linket/hozzászólást a fórum moderátora helyében, előre hoznám, hogy egyből megtalálják a kis gyűjteményt.
Mellesleg egy ismerősöm megengedte, hogy kicsit nyomkodjam és teljesen meggyőzött. Jó kis gép!
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni nem kis gondomban. Egyszerűen eddig nem csinált ilyet a gép hogy 60% aksinál lekapcsolom éjszakára ,és reggelre pedig 2%-a merül. Magyarul nincs is bekapcsolva ! Mi lehet ennek az oka ? Válaszotokat előre köszönöm.
kengyel
-
zozipapa84
csendes tag
Sziasztok,
Találtam a neten (thailand) smart covert a mediapadhez.
Nem akar valaki rendelni? Osztozhatnánk a postaköltségen.15 EUR maga a smartcover, de a postaköltség egy dbnáál 25 mig 5nél 35 EUR.
Üdv,
Zoli
-
veterán
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
2 napja folyamatosan újraindult a tabom.
Újra akartam rakni, előtte megformáztam a belső sd-t.
Gondoltam rakok fel recoveryt, az nem árthat. [link]
Igen ám, de sajnos mindig a recovery jön be, próbáltam, hogy felrakok vmi fözött romot, de ha újraindul, akkor is a recovery jön be, bármit csinálok.
CM10-et is és a JB-t is próbáltam felrakni.Hogyan tudnám visszarakni a gyári romot?
Akármit csinálok a recovery jön elő
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
domerator
veterán
válasz Silent77 #218 üzenetére
SD kártyáról nem megy, ahogyan normál módon kell?
JB-t csak olyat láttam az xda-n, amiben nem megy a HDMI meg más nyűgje is van... ha te is ezt láttad, akkor szerintem jobban jársz az utolsó hivatalos ICS-sel.
-
veterán
válasz domerator #219 üzenetére
Nem, sajnos azzal a bill kombóval a recovery jön elő.
Onnan meg nem tudom, hogyan lehetne a hivatalosat felrakni, mert már próbáltam párszor.Igen A JB-nek azt hiszem a hdmi része nem működik.
Ahogy néztem mindnek van vmi hibája.
A HDMi zavarna a légkevésébe, de a játékok fontosak a srácoknak, meg én is szoktam tolni.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
domerator
veterán
válasz Silent77 #220 üzenetére
Akkor tanácstalan vagyok, mert nekem meg pont a hdmi jön jól jópárszor, így én maradok az ICS-nél.
Az xda-n nézegess, hátha találsz megoldást.
(mintha valahogy a gyári recoveryt kellene ilyenkor visszarakni, nem?)
-
leslie_smith
aktív tag
Hol és mennyiért lehet most egy ilyen gépet szerezni?Nekem a hétköznapi dolgokra tökéletes lenne még a HC is.
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
hossszú
őstag
Megjelent egy új firmware, felrakta már valaki?
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Vangelis
félisten
Valamiért xarakodik a töltő része... a masinának.
De most vettem észre, hogy e nem is tölt usb-ről
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Sony Vaio PCG-71211M notebook / Intel i3 / 4GB DDR3 / 120GB SSD / 1 TB HDD
- Lenovo Thinkpad X280 notebook
- Eladó hibás Asus F5SL notebook alkatrésznek / core 2 T4300 / AMD HD 3470
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB!!! Space black (pacek fekete) -MAGYAR
- 1 év garanciával THINKPAD X1 YOGA G2 - 14" FHD TOUCH 360 +wacompen, I5, 16 / 256
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest