-
PROHARDVER!
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Csak nálam nem megy fel az antutu? Hicare-ben korai hozzáféréssel vagy mivel (nem találom egyszerűen, katasztrófa ez az app) frissítettem egyet, emui update után csekkolni akartam mennyit dobott a sebességen, de nem tudom telepíteni, play store 501-es hibával rendre leállítja. A vicc az, hogy a frissítés előtt fent volt a telefonon az antutu és a 3dbench majd az update után eltűnt a 3d, az antutu meg nem indult el.
Gondolom a 8.0-nak lehet hozzá valami köze, próbáltam külső forrásból apk-val telepíteni, úgy sem. Kíváncsiságból megpróbáltam a geekbenchet felrakni, play store ugyanúgy 501-et dob rá.
Hol lehet a gond? Láttam feljebb mást is, hogy 8.0-ra váltott de ment neki az antutu.build: mha-l29 8.0.0.361 (c432)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged