Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Egy Huawei telefon topikjába írsz épp
Szóval jól fényképezős opciók:
-Google HMS nélkül (körülményesen és részlegesen pótolható
-Root után magiskkal bekapcsolod a volte+5G-t. Telekomal gyárilag is van VoLTE/5G a Pixeleken (6/7)!
A hiányzó hw, és hogy egyelőre nincs bekapcsolva itthon az azért nem egy dolog .Egyik sem jó így, de nekem a második sokkal kisebb szopásnak tűnik mint az első. Emiatt nem akartam hónapokig, és vettem inkább 12X-et. Amivel (miui) annyit szenvedtem (és ezt a túltolt túlprocesszált világot nem szeretem, bár úgy látom sokan meg igen), hogy ahhoz képest a root+modul a P6a-val már nem is volt nagy meló.
De a legtöbb embernek egyik sem opció - kivéve ha talál jó telekomos flott...csomagot.janeszgol: Ez a magyar átlag IQ szint? Telekomosoknak gyárilag is van volte/5g, a többieket 2-4 óra meló választja el tőle. Adok négy órát, csinálj volte+5g-t + google hms-t a huaweire
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Aryon87
félisten
Xiaomi 13Pro/Ultra. Más nincs. Vagy Pixel 7Pro. 5G még felesleges, annak kell még vagy 2-3 év mire lesz egy értelmes lefedttsége, bár a 4G is sántít sok helyen még mindig, pedig jó ideje üzemel Magyarországon.
Cikkhez szólva:
Nekem bejön ez a M50Pro, itt németben már kapható is úgy 1 hete kb. Megvárom a tavaszi dömpinget, aztán veszek egy fejfájáscsillapítót és mehet a bajlódás, mi is legyen az utódja a P40Pro-nak, mert a 12X az csak egy átmenet a 2 csúcs között. Perpillanat M50Pro és P7Pro van versenyben, bár a Pixel topikot olvasva bizonytalan vagyok.. S23U remélhetőleg Snapis lesz, és akkor még az is listábba kerül. Szifon értelemszerűen nem, pláne hogy a napokban láttam a 14Pro Max-ot... Mi böszme tégla az jézusmáriahaja Honor.. Töketlenkednek egyelőre, hátha az 50-es Varázslat már jobb lesz és kap OIS-t is a főkamera. (Magic 4Pro szintén kapható a németeknél szolgáltatói kínálatban)
Egy dolgot nem értek és sajnálok is. Miért nem lehetett volna a P40Pro remek széleslátó kameráját beletenni ebbe? Az valami brutál mit ad minőségben, még ha lófing a látószöge (de legalább nem torzít a széleken)
Ez a blendejáték jó cucc, kíváncsi vagyok éjjel kicsit komolyabb fotózás esetén mit lehet kihozni belőle (pl Tejút).
És a leglényegesebb nekem: Gcam fog-e menni rajta? (Honor Magic 4 Pro-n megy pl, de a P50Pro-n nem, bár gondolom még nincs arra optimalizálva)
Noccs ebbe nem kellett volna, a kapszula jobb volt. És az OIS is elfért volna a szelfikamerába, P40Pro-ban rohadt jól megy az.Szóval bőven "kell nekem azonnal" telefon, úgy is hogy nincs 5G (nem is kell nekem) és GMS sem (és ide nem kérek SEMMI kommentárt!). Kár hogy a fekete nem matt, hanem ez az undorító zongoralakk vagy mi. Oké tok kerül rá, de a kosz akkoris meglátszik rajta
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest