Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha észreveszik, törlik, ha nem, nem. Ennyi.. Harapnak rá.
Olyat lehet, hogy pl. ebay-es terméket, vagy más apróhirdetést linkelsz, hogy pl. ilyet vettél, vagy ezt ajánlod, stb.
Saját termék hirdetését a szabályzat tiltja a fórumban:
amit tiltunk fórumunkban:
a saját apróhirdetéseken kívül bárhol hirdetni (saját apróhirdetés, vagy bolt linkelése), vagy bármilyen terméket, szolgáltatást eladásra kínálni
Mint mondtam, nem b@szogatás miatt mondom, csak erre figyelj, ennyi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Max aláírásba kell tenni.. Aki benéz ide, akkor is látja, sőt lehet többször, ha kommentelsz.
Mellesleg igen, aki "idejár" annak valszeg már ilyen gépe van, de persze van aki érdeklődni jön, a gépről.. De az szintén lehet hamarabb meglátja, ha az aláírásodba van betéve, hogy eladó a géped.
Nem kötözködni akarok, csak szabályzat..
-
Tex
senior tag
-
Tex
senior tag
Én éjszaka kikapcsolva szoktam tölteni, ha bekapcsolom reggel mindjárt 96%-os. Néhány percig még töltöm akkor felmegy 100-ra. Amint lehúzom a töltőről egyből 98%, ez szerintem normális.
Mondjuk én kedden vettem az enyémet, tehát még nem állt be az akksi, de ma már egy Battery calibration-t futtattam rajta. Jelenleg kb. 7 órát bírt kicsi wifivel ~10 perc ill. nagyjából 4 óra DH2-vel. -
bakter24
őstag
Nyugodj meg, nekem is változó, átlag 95-98 között. Illetve az is belejátszhat, hogy miután feltöltött, de még rajta van a töltőn, elveszi a feszültséget, és valameddig vissza kell merülnie, mielőtt újra elkezdené tölteni. Nekem egy Nokia N95-öm van, annál ha egyszer feltöltött, hiába van a töltőn, már nem kezdi ujra tölteni. Ha egy napig rajta van a töltőn bekapcsolva, akkor akár félig is lemerül, hiába van madzagon. Ez is lehet.
-
Skynet258
veterán
És még egy. Ahogy látom, csak firm frissítéssel lehet életre kelteni.
-
Szpisti
addikt
Érdekes, én múlt pénteken rendeltem meg, és tegnap meg is jött... T-Home ADSL Családi internet további 2 évre toldásával...
És itt valahol feljebb meg azt olvastam, hogy egy telefonos ügyfélszolgálatos utánanézett és már dugig vannak a raktárak tablet-ekkel, nem nagyon lesz már készlethiány...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- E-roller topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest