- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Engem érdekelne, de nincs FB-profilom, se aktuális Huawei telefonom....így jártam.
B.Cs.
-
pusszycat
nagyúr
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Nekem van mindkettő. Csak engem meg nem érdekel.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
spect80
senior tag
meg merem kockáztatani, hogy az 1-es számú jelentkezési lap csiribáé
-
Ricardo
titán
Jó kezdeményezés.
-
MiklosSaS
nagyúr
Fizetnek is hogy azzal a szarral kinlódik az ember pár hónapot?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
cinemazealot
addikt
"A Nyertesek kötelesek aláírni a Szervező által szolgáltatott Hosszútávú Tesztelési Szabályzatot előzetesen a Nyertes számára való kiküldés előtt."
Öööö... tehát fogadjak el egy szerződést, mielőtt elolvashattam volna?
Akartam tudni, hogy pontosan mit takar a "tesztelés", de mivel egyfelől semmi részleteset nem találtam róla, másfelől itt van a szabályzatban ez a mondat, kezdem úgy érezni, hogy szimpla adatgyűjtés az egész. De cáfoljon meg valaki, hátha csak én vagyok figyelmetlen és nem vettem észre valamit.
Ráadásul szabályzatra egyszer "Részvételi szabályzat", máskor "Játékszabályzat" néven hivatkoznak (ami az egyetlen elérhető szabályzat), így ez sem egyértelmű. Huawei, ez most így komoly?!
Félreértés ne essék, én maximális jóindulattal terveztem, hogy nevezek, mert sajnálnám, ha a Huawei eltűnne a süllyesztőben.
[ Szerkesztve ]
-
Postas99
senior tag
Most már csak a GVH-nak kell majd jelenteni a dolgot és lehet picsán is rúgja őket..
Ha nicns Fb profilod nem vehetsz részt a játékban.
Ha nem volt még Huawei telefonod vagy nincs is akkor nem vehetsz részt a játékban.Pusztán DISZKRIMINÁCIÓ és nem akarok ezen lovagolni de ebbe bármelyik ügyvéd szívesen beleáll és néhány millát le is szakít a "Huawei Fan Club” elnevezésű játék („Játék”) szervezője a Huawei Technologies Hungary Kft. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő utca 22., Duna Tower A épület, 12., cégjegyzékszám: Cg. 01-09-861837; adószám 13563590-2-44) (”Szervező”)." -ről.
Kíváncsian várom a további fejleményeket.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Engem is érdekelne, de ha beírom hogy samum van jelenleg, abba is hagynák az olvasást.
-
zeon.hu
nagyúr
-
pusszycat
nagyúr
válasz janeszgol #14 üzenetére
Meg sem próbállak lebeszélni a te döntésed. Nem vagyok Huawei ellenes, ezért is van tőlük telefonom, és ha majd lesz GMS talán lesz megint.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
njnl
aktív tag
válasz cinemazealot #8 üzenetére
Én ezt a mondatot úgy értelmezem, hogy a "nyeremény" kiküldése előtt kell aláírni a részvételi szerződést.
Postas99
Az ilyenek azok akik feljelentik a szomszédot minden szar miatt, meg lefényképezik a rossz helyen parkoló autót, vagy reklomálnak mert a mikróba berakott macska kinyuvadt...
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Atek000
csendes tag
Szia!
Most komolyan ilyen fölösleges dolgon pörögsz? Nem kötelező jelentkezni és le kellene ezt a magyar mentalitást vetni, mert ez már tarthatatlan. Mindig csak a negatív dolgot veszitek észre és igen többes számban, mert nagyon sokan vagytok itt az oldalon. Ez legyen egy ilyen játék, vagy egy cikk, ami pont az ilyen emberek szájízének nem felel meg, vagy a szerkesztő nyelvtani hibát ejtett és nem vette észre. El lehet olvasni és érdektelenség miatt tovább lapozni, erre senki nem kiváncsi.
Köszönjük
Huawei p10 Dazzling Blue / Lenovo MiiX 510
-
Essentials
aktív tag
Valaki kapjon már rá erre a HMS-re légyszi a "mindenmindegy" vérfanokon kivül is, mert az embereknek már kifolyik az agya attól hogy minden lehetséges csatornán döngetik a kapukat. Mobilarénán a százhuszadik HMS szalaghirdetés, és a 120. bemutató cikk után lassan az ellenkezőjét váltják ki vele: Aki eddig nem utasította el zsigerből, lassan az is belefárad az egészbe. Üzenjük a Hujabwejnek, és Kercsmár Csabának, a lokál GMS inkvizítornak: Tisztán látni, hogy a cég hatalmas erőfeszítéseket tesz a vásárlók kegyeiért, ami maximálisan értékelendő! 👌🏻 De túl sok a cukormáz, sallang PR, és a megemelt készülékárak végképp befékezik az eladásokat! A jelenlegi szolgáltatási környeztük a masszív áremelés mellett egyenlő a halállal! Ha szerintük is annyira szuper lenne jelenleg a HMS keretrendszer, már üvöltve mellverdesnének a szokásos indokolatlan magabiztossággal ahogy a HongMeng ( Harmony ) nemlétező formájával is tették a legelső pillanattól fogva: Biztonságosabb, gyorsabb, szebb, mint a MacOS, és az Android! Köszönjük, értesítjük. Szórjátok még több pénzzel a külsős szoftverfejlesztőket a PR-ra fordított költségekből, az árakat meg szedjétek lejjebb pls, nyeljétek be, hogy most nem csöröghet úgy a kassza! Nem kell megvárni, hogy újabb tömegek forduljanak el a gyártó termékeitől.
-
cinemazealot
addikt
A "nyeremény" maga a készülék. Ha megkapod a készüléket, akkor tesztelned kell. Az, hogy hogyan teszteld, a Hosszútávú Tesztelési Szabályzatban van benne (gondolom, mert máshol nem láttam erről semmit). De nyereményed csak akkor lehet, ha pályázol. Hogyan várhatja el bárki is, hogy úgy pályázzak valamire (úgy, hogy a személyes adataimat előre kiadom), aminek nem ismerem a pontos részleteit?
Na most, lesz 20 nyertes. És lesz jó pár ezer pályázó. Pár ezer e-mail cím és (nem fake) FB account azért nem kis érték. Így ez az eljárás elég alamuszi szerintem.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz pulyka jocó #10 üzenetére
Akkor én mit szóljak a Xiaomival? Pedig érdekelt volna, milyen az élet a GMS-en túl...
Sőt, Apple-t is szívesen tesztelnék, akár komplett ökoszisztémát is (telefon-tablet-noti-óra....)
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Fuxosbömis
tag
Huawei Fan Club...micsoda abszurd humor...ilyet a Monthy Pyton szerzői sem tudnának kitalálni.
-
janeszgol
félisten
válasz Fuxosbömis #24 üzenetére
Hát igen. Mikor is van a Sony Fan Club évenkénti összejövetele? Ja igen, november másodikán. [link]
[ Szerkesztve ]
-
hangyász2
aktív tag
Szerintem rendben van ez a kezdeményezés, de mit csinálnak ennyi használt P40 Lite-tal? Addigra már nem is lesz új modell.
Miért nem hagyják őket legalább részben a tesztelőknél. Elegánsabb volna.
[ Szerkesztve ]
-
dutrás
őstag
válasz Fuxosbömis #24 üzenetére
Azt hittem a trollok csak mesében léteznek esetleg filmekben. Tévedtem...
P50 pro/P40 Lite
-
pusszycat
nagyúr
-
hogabesz
aktív tag
válasz bollokcs80 #23 üzenetére
Számomra is pont az az érthetetlen, hogy miért előny, ha Huawei telefonom van. Nem pont az lenne a lényeg, hogy népszerűsítsék a HMS-t? Egy Huawei fanboy számára tök mindegy hiszen látatlanban is jó dolog. Pont olyanoknak kellene ezeket osztogatni akik egyébként nem vennék meg mert "tartanak" tőle. Értem én, hogy de akkor akár negatív kritikát is kaphatnak, de ebben a formában ennek semmi értelme.
-
janeszgol
félisten
válasz Fuxosbömis #34 üzenetére
Semmi. Csak tudom, hogy te azt komálod, így szoktam humorost írni neked ilyen esetekben.
hogabesz, ez így valóban esetlen. Tegyék ki valahova, valami céges rendezvény keretében, vagy pár boltba osszák el a száz darabot, és aki akar tesztelni, és még jut neki, az vigyen egyet. Persze valami igazolvánnyal stb-vel, hogy ne lopás legyen a dologból.
[ Szerkesztve ]
-
Attól, hogy valakinek Huawei telefonja van, még nem tartja jónak a HMS-t. Nekem 5 éve van csak Honor/Huawei, de nem vágnék bele egy HMS-be, pedig szeretem az EMUI-t. Viszont szívesen kipróbálnám, kíváncsiságból. De egyébként nem egy P40 lite-tal, sokkal inkább a sima P40-el, vagy a Pro-val, esetleg egy Mate 30-al: ott vannak olyan tulajdonságok, amivel felveszi a versenyt a többiekkel, ami miatt érdemes lehet kompromisszumot kötni, lejjebb véleményem szerint nem.
Másolat_eredetije
-
-
_flamer
aktív tag
Érdekelne, de csak kíváncsiságból. Sajnos a "feltételeknek" úgy sem felelnék meg mert nem használok már egy jó ideje Huawei és nem is nagyon terveznék már a jövőben. De csupán kíváncsiságból kipróbálnám
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
hangyász2
aktív tag
Én is így vagyok kb. Általában Huaweiem vannak az utóbbi időben (sok éve), és hellyel-közzel elégedett is vagyok. De leginkább azért vannak, mert a Telekom jó áron adj őket extra kedvezménnyel, és tudom cserélgetni. Messze nem szerelem, hogy elfogult legyek. Azért ott még nem tart a Huawei, hogy pl. svájci óramárka vagy olasz divatbrand szintjén "szerelmes" legyek belé.
-
<Lacy85>
addikt
Sima reklámfogás, de annak nem rossz.
Nem véletlenül kell megadni a FB profilt sem. Mennyi ismerősöd van, mennyire vagy aktív, vagyis nagyjából hány emberhez juthat el az ingyen reklám.
Azon sem lepődnék meg, ha a szerződésben kikötnék, hogy muszáj lehetőleg jó dolgokat posztolni a telóról.
Kapálóznak, mert szarul fogynak a HMS mobilok. Ennyi a történet. -
zseko
veterán
Engem próbára érdekelne, de nem így. Soha nem volt Huawei telefonom. Aztán, navigációra GMaps-ot használok, pedig megvan az iGO, és anno megvettem a Sygic-et is. A fő email fiókom GMailen van. A Drive-ot használom megosztásra, és ott vannak a számomra megosztott dolgok is másoktól. A Fotókat is használ(gat)om, bár ez a legkevesebb. A Play áruházból letöltött banki alkalmazásokról nem is szólva... A Facebook fiókommal nem sokra mennek, hacsak fel nem veszem őket ismerősnek, mivel minden (is) le van tiltva külsős számára. De most újra ránézve van még ami nyilvánosra lett osztva, megyek és kigyomlálom azokat is.. Nem hogy ismerőseimet nem látná, engem se, 2009 óta nem került fel újabb kép rólam, a régieket meg általában az ismerősök ismerősei se, vagy még az ismerősök se látják.
HR24.hu
-
dutrás
őstag
Tök jó hogy mindenki szeretné kipróbálni saját érdekei szerint tenni szinte semmit nem akar érte a gyártó érdekeit figyelmen kívül hagyva
Az meg hab a tortán hogy van aki GVHval fenyeget mert a gyártó határozza meg a feltételeket.
Elképesztő![ Szerkesztve ]
P50 pro/P40 Lite
-
őstag
Pár érdekes dolog ezzel kapcsolatban.
Sajnálom, hogy a facsén hirdették meg ezt. Kicsit hülyén jön ki, hogy a hms tesztelését amerikai közösségi oldalon szervezik, miután usákok belerúgtak a Huaweibe. Hazánkban a facse népbetegség, ezért nyomulnak ott.
A Huaweihez kerülő adatokról csak annyit, hogy pontosan tud(hat)ják kinek van és milyen Huawei telefonja, facséja, Huawei ID-ja. A Huawei magyar részlege ezek szerint ezekhez nem fér hozzá, ha így keresnek önkéntes tesztelőket. Mert pl kiküldhetnének az összes huawei felhasználónak egy üzenetet a lehetőségről és aki visszajelez azok közül választhatnának. De akkor facsésok milliói esnek ki a képből, ami nem praktikus egy promónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest