- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házimozi belépő szinten
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogabesz
aktív tag
Jönnek becsülettel az értesítések, hogy van új hozzászólás, de 3 napja csak azt olvasom, hogy melyik gyártó, melyik telefonja, miért rossz...
-
hogabesz
aktív tag
válasz
bollokcs80 #23 üzenetére
Számomra is pont az az érthetetlen, hogy miért előny, ha Huawei telefonom van. Nem pont az lenne a lényeg, hogy népszerűsítsék a HMS-t? Egy Huawei fanboy számára tök mindegy hiszen látatlanban is jó dolog. Pont olyanoknak kellene ezeket osztogatni akik egyébként nem vennék meg mert "tartanak" tőle. Értem én, hogy de akkor akár negatív kritikát is kaphatnak, de ebben a formában ennek semmi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huawei Fan Club néven új programot indít a gyártó, ahol tesztelőket keresnek, hogy jobban megismerhessék a vásárlók véleményét.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Micro Four Thirds
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest