Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
válasz
- = Zk = - #8228 üzenetére
Laptop is wifivel kapcsolódik?
-
xrvman
őstag
válasz
- = Zk = - #8226 üzenetére
Mindegy hogy az antenna kilóg vagy belóg, így is úgy is orr lóg
Laptop itt is csak G és azon is max 20Mbit a letöltés. Közben az N es Mobilon meg megy a wifi 30Mbit sebességgel is.
-
xrvman
őstag
válasz
- = Zk = - #8224 üzenetére
Akkor valszeg azért. Laptop vezetékesen megy a routerről ugye?
-
xrvman
őstag
válasz
- = Zk = - #8221 üzenetére
Routered N es?
-
xrvman
őstag
válasz
KamuMazsola #8220 üzenetére
Köszi szépen
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Lehet, nem ide tartozik, de megkérdem, hogy ennek a mobilnak wifi részről elegendő a 150Mbit/s vagy 300Mbit/s kell neki? -
xrvman
őstag
válasz
Jamcsabi #6982 üzenetére
"Én is ebből indulok ki: a háttérvilágítás az fix fehér (ez nyilván energiaigényes). Leegyszerűsítve, ha feketét akarok, akkor kikapcsolom (vagy csökkentem) a héttérvilágítást, ezzel energiamegtakarítást érek el."
Ez csak abban az esetben igaz, ha a kijelződ Amoled,
TFT LCD világításnál más a helyzet, ott van egy folyamatos háttérvilágítás, ha sötétet szeretnék akkor a felületén levő lamellák állítják elő a fekete színt.
Durván fogalmazva szobában ég a lámpa, te kimész és becsukod az ajtót, kint sötét lesz, de attól még bent égve marad a lámpa.
TFT LCD nél csak a háttérvilágítás csökkentésével lehet energiamegtakarítást elérni. -
xrvman
őstag
Megnéztem a gyári hálózati töltőt, 560mA ad le. Ezek szerint, akkor kb 600 - 700mA es autós töltőt vegyek, vagy ami az elterjedt 1000mA est?
-
-
xrvman
őstag
válasz
tpeter77 #4307 üzenetére
Háát, mit mondjak, még a nagyim is örömmel üdvözölte a normális billentyűzetet. Szokatlan volt neki, de azt mondta majd megszokja, elvégre ez van a PC-n is. S valóban hamar belejött, 2 hét.
Gondolj bele, egy lenyomás egy betű, gyorsabban, kényelmesebben tudsz vele gépelni. -
xrvman
őstag
válasz
fireman123 #3584 üzenetére
Hoppá akkor mégiscsak nyertem
köszi -
xrvman
őstag
válasz
fireman123 #3580 üzenetére
(#3578) Zola007
Én is a geomobilnál vettem a héten és sajnos csak utána vettem észre, hogy [link]
-
xrvman
őstag
Magyar használati utasítás van ehhez a készülékhez? Fellelhető valahol?
szerk, ok megvan.
[link] -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom a névjegyzékhez a gmail levelezőt társítani?
Névjegyzékben, amikor rábökök az egyik név képére, ugyebár akkor előjön egy kis helyi menü, ott felsorolja a lehetőségeket. pl, hívás, levelezés, talk, stb. Na ott sajnos csak a saját e-mail kliens van benne, amit ugye nem használunk, lévén Gmailt használunk. -
xrvman
őstag
Sziasztok, egy Samsung mini 2 hangjával összevetve,jóval halkabban szól ez a teló?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínai gyártó a nagy sikereket elért Y200 utódáról rántotta le a leplet, kellemes formavilág, átdolgozott felület, korrekt hardver és kiváló ár jellemzi.
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest