-
PROHARDVER!
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
silvergod #3191 üzenetére
Hát, ezért nagy kár volt beadni... csak pelepiszkáltak, ami tuti, hogy nem használ neki. Még ha nem is árt, azért még is csak elmondható, hogy már szervizelt volt és minden szerviznél benne van a pakliban, hogy már nem lesz gyári állapotú.
Szerintem a szerviz is tudta, hogy nem lesz jobb, de gondolom mint szerződött partner, így megkapták a javításért a zsét. Kivéve, ha a szolgáltató saját szervize csinálta. Nekem a régi Huawei-met egy pesti cég szervizelte, nekem is cseréltek még olyat is benne, ami csak szerintük volt rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged