Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csordog
csendes tag
Hali. bocs a megkésett reakcióért. nekem van a telóhoz ilyen átlátszó tokom. ami nem tetszik benne, hogy a hátlapra rátapad, mintha nedves lenne, de csak foltokban, nem egységesen és így ... egyébként teljesen jól illeszkedik, gombok, csatlakozók a megfelelő helyen vannak. Nálam maradt az ász a nillkin bumper.
-
WaGGu
csendes tag
A működési elvét sajnos nem tudom
Ha minden igaz, a tok, kijelzőre simuló részében vannak jeladók (mágnesek?), amik elő tudják hozni ezt a kis ablakot. Nem akarok hülyeséget mondani, feltételezem.
A rögzítés viszont teljesen jó, semmi lötyögés, gombok elérthetőek, ugyanúgy bele kell csak pattintani mint a sima műanyagokba. Egyedül a merev kijelző-védővel volt bajom.
Én speciel nagyon szerettem a fém tokokat, de volt hogy nagyon leárnyékolták a térerőt, úgyhogy azóta sima szilikont használok
Célnak megfelel (http://goo.gl/WjJpjl) -
WaGGu
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4012, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha minden igaz, a tok, kijelzőre simuló részében vannak jeladók (mágnesek?), amik elő tudják hozni ezt a kis ablakot. Nem akarok hülyeséget mondani, feltételezem.