Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Én megértem magát az okot, nem is lehetne kifogásom ellene. Csak ezt az állandó írkálgatást utálom. Persze gépen más, és tudom, hogy Viber is elérhető desktop -ra.
Diktálás kihasználásához még kevés a mai technika. Amíg a hangsúlyokat és a különböző írásjeleket nem ismeri, addig számomra + munka az is, ha át kell olvasni egy hosszú szövegnél. Max. akkor jó, ha valamit le kell jegyezni. Pl. az IKEA -ban.
Ráadásul elég mély hangom van, amit úgy néz ki nehezebben kezel. Pedig nem szokott a velem tárgyaló félnek szövegértési problémája lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul elég mély hangom van, amit úgy néz ki nehezebben kezel. Pedig nem szokott a velem tárgyaló félnek szövegértési problémája lenni.