- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Valami baja van a tápomnak
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blade zte #65 üzenetére
Nem akarom szétoffolnia fórumot, bár igaz az említett gyártóról beszélünk éppen
S7 slim kb 4-5 éve jött be az országba, az elsők között volt a hazai forgalmazók által árult tablettek között, főleg az alsó elérhető szegmensben. 4-5 év alatt nézd meg hova fejlődött a piac és a tablett mizéria. akkoriban a emberek azt sem tudták minek kell nekik egy tablet, ma meg már meglenni nem tudnak sokan nélküle. egy 4-5 éves tabletthez képest a mai napig kielégítő tud lenni. Nálam az ismert "hangszóró pattogáson " kívül nem produkált hibát, pedig 3g-s példány volt. Frissítés meg most elárulom neked hogy több darab , jött ki hozzá, nem tudom minek írsz valótlanságokat, elég ha beírod a keresőbe, de nekünk az invitelnél rendszeresen szóltak róla."Erre mit izgulsz fel, 100ezer felett ez alapelvárás, hogy 1,5 évig bírja"
Ezt inkább csak valami tréfának veszem.csak úgy mint ezt:
"GTA 3-at is majdnem elfuttattam hang nélkül." olvad el ez ta mondatod még egyszer, köszi "Majdnem elfuttattam hang nélkül "Az 5 G bulira meg annyit hogy google +huawei 5G = és ott megtalálod hogy :"[link]
"Nem a Docomo az egyetlen, aki konkrét tervekkel és céldátumokkal felszerelkezve teszteli az 5G-t: a kínai Huawei is bejelentette, hogy 2020-re kész lesz a saját hálózati megoldásaival, ahogy tavaly a Samsung is hírt adott a nála futó fejlesztésekről. "
De még szemezgethetsz. saját fejlesztést folytatnak. Nehéz elfogadni tudom, hogy nem egy sz@ros kis kínai gyártótól van szó, és hogy túlnőtték magukat az elismert sztereotípiákon, de ez van. Nálam ők az elsők...mibnt ezt láthatod a hozzászólásaimból, én fan vagyok...és csak azért mert meggyőztek eddig a minőségükkel és az ár / érték dolgaikkal. P széria mindig is túlárazott volt, ez a P7 meg erősen az elismerem, jelenleg nem a legjobb vétel az biztos.de ahogy eddig is volt 3 hónap és remélhetőleg best buy lesz... -
jozso1989
őstag
válasz
blade zte #65 üzenetére
Mindenki felfogta, hogy erre a hulladék hardverre ez az árazás sok (bár a képei akkor is tetszenek
)... Hamar le fog menni az ára, ahogy a P6-nak is, mert nyilván nem fogja megvenni senki. Ha jól emlékszem 1-2 hónappal megjelenése után a T-Mobile-nál már 70-80 körül volt. Annyiért viszont ez a telefon álomvétel lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest