Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja
üzenetére
Na ezt a kettő kikommenteltem a build.prop kísérlet 3-as fájlból: (elég ez is ugye?)
# ro.media.enc.hprof.vid.bps=8000000 Videó minőség
# ro.media.enc.hprof.vid.fps=65 másodpercenként megjelenített kép ez lehetFacebook video még mindig nem jó.

Ezután a restart menüt sem tudom előcsalogatni, csak hosszú gombnyomással kikapcsolható.
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja
üzenetére
Visszaraktam az első módosítást, abban csak a nyelvet kell átírni és nekem tökéletes volt. Köszi átírtam a sorokat is, mindjárt szebben néz ki.

Ami még eszembe jutott, bár ez lehet valószínűleg nem build.prop. A lehúzható sáv alján megjelennek aj ajánlott alkalmazások, ha bedugsz egy fülest. Ezek cserélhetőek valahogy? Pl a zenénél hiába állítottam át az alapértelmezést poweramp-ra, innen akkor is a gyári zenelejátszót nyitja. Ezt szívesen cserélném ha van rá lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.22
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest