Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Newlachka
üzenetére
És lehetne folytatni:
-egy pendrive-ot nem lehet rádugni
-zárt rendszer, ezért korlátozottak a lehetőségei
-egyre több hiba jön elő, beleértve a régebbi biztonsági réseket
-"rosszul fogod", "soha nem lesz 4"-nál nagyobb" hozzáállás
-ár/érték arány
Vannak persze pozitívumai is, de azzal együtt se lenne használható számomra.
Mellesleg tény, hogy messze a legjobban adják el a terméküket, odáig jutottak, hogy egy kalap sz..t is eladnak millióknak, ha alma van rajta. Ez pedig nem semmi! -
GSPLR
senior tag
válasz
Newlachka
üzenetére
Az igények más kérdés és megint más, hogy valamit lehet használni, vagy csak foltozzuk a szart. A droid jó...lenne, ha foglalkoznának is vele. Nincs irány, nincs szigor, optimalizálj ezer felé. Kb. az esélytelen kategória. Lehet rajta filozofálni, hogy ez kinek a sara, de engem pont nem érdekel ha használni szeretnék valamit. Árról inkább ne beszéljünk, ugye van az mondás, hogy minden annyit ér, amennyiért el tudják adni... Persze amit leírtam az mind szubjektív, én elfogadom ha valaki másképp gondolkozik, viszont azt is tudom, hogy ezt a topikot kik olvassák, nem véletlenül tépem a számat...
(#13013) zeon.hu:
A droidot is lehet savazni, ha kell dupla hosszú listával... De nem kívánok belemenni semmi ilyenbe. Maradjunk annyiban, hogy majd meglátjuk hova jut a 2 fő rendszer pl. 5 éven belül. Én tényleg kíváncsi vagyok, mert szerintem valamelyik bukni fog, mégpedig nagyon nagyot. Arra tippem sincs melyik, de valamelyik veszni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- OpenMediaVault
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő