Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- OLED monitor topic
- Billentyűzet gondom van
- Hisense LCD és LED TV-k
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papirkutya00
csendes tag
válasz
Tompie #12367 üzenetére
Hát igen, érdekes.
Mondjuk a huawei hivatalos facebook oldalán múlt héten raktak ki egy figyelmeztetést, hogy ne telepítsünk mindenfélre ROM-okat, bla-bla. Gondolom ott sokan kifakadtak meg türelmetlenkednek...
szerintem ezért dobták fel ezt a csomagot. Ahogy néztem minden huawei oldalra felkerült nem csak a magyarra. Csak történik már valami, mert oké, hogy dobják ki az új készülékeket, de szoftveresen is kéne rendes támogatást nyújtani, mert így eléggé csalódnak az emberek bennük. Én még bizakodok, hogy összekapják magukat és rendes támogatást nyújtanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest