-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
#86973952 #9700 üzenetére
Nem tudom megcsinálni. A RG nem csinálja meg, akárhogy próbálom, van, hogy kiírja a végén, hogy sikeres, de akkor se működik, mert a buzibox közli, hogy nincs root, van mikor újraindítja a telefont, majd azután közli, hogy a root sikertelen
Az adb-vel se boldogulok, hiába követem az összefoglalóban lévő leírást. Lehet, hogy én vagyok balfasz, pedig a Nexus 7-et is adb-vel szoktam telepítgetni, vagy csak egyszerűen az a baj, hogy nincs leírva, hogy a telefonnak milyen módban kell lennie, mire állítsam bekapcsolt állapotba, vagy fogalmam sincs...vagy a win8.1-el még most sem kompatibilis semmi....
A cwm recoveryt se tudom feltenni, mert hiába írom be az adb parancsokat csak hibaüzenetet kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest