-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Evil Snowman:
Igazad van, annyira rápörögtem az első üvegre meg a keretekre, hogy észre sem vettem. Ott van a Nillkin oldalán is. Viszont sajnos tartósságát tekintve még mindig nincs ott, mint egy zafír. Persze itt is számítanak az egyéb rétegek, meg hogy milyen vastag a zafíros része. Ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy zafíros első üveggel úgy életképes a dolog, ha a hátsó része valami más anyagból készül. Ilyen kivitelhez én egy karbon hátlapot tudnék elképzelni, ami persze továbbra sem levehető és nagyon esztétikus. Szerintem így ennek csak annyi értelme van, hogy többet lehet érte elkérni.dragonfx:
Most nyomják ki az ilyen fajta USB -ket, mert jön a váltás, egy másik rendszer lesz. Új fajta USB foglalat, nagyobb sebességgel. Persze lesz pár év, mire elterjed, de a felhalmozott tételek valahogy ki kell szórni, mielőtt nagyon lemenne az ára. Nagyon jó ár érte és jól is nézki, majd kíváncsi leszek a tapasztalataidra.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest