- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 
			  PROHARDVER! Huawei P7 Összefoglaló 
 Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#86973952 törölt tag Evil Snowman: 
 Igazad van, annyira rápörögtem az első üvegre meg a keretekre, hogy észre sem vettem. Ott van a Nillkin oldalán is. Viszont sajnos tartósságát tekintve még mindig nincs ott, mint egy zafír. Persze itt is számítanak az egyéb rétegek, meg hogy milyen vastag a zafíros része. Ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy zafíros első üveggel úgy életképes a dolog, ha a hátsó része valami más anyagból készül. Ilyen kivitelhez én egy karbon hátlapot tudnék elképzelni, ami persze továbbra sem levehető és nagyon esztétikus. Szerintem így ennek csak annyi értelme van, hogy többet lehet érte elkérni.dragonfx: 
 Most nyomják ki az ilyen fajta USB -ket, mert jön a váltás, egy másik rendszer lesz. Új fajta USB foglalat, nagyobb sebességgel. Persze lesz pár év, mire elterjed, de a felhalmozott tételek valahogy ki kell szórni, mielőtt nagyon lemenne az ára. Nagyon jó ár érte és jól is nézki, majd kíváncsi leszek a tapasztalataidra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VGA kibeszélő offtopik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Android játékok topikja
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő