- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- OLED TV topic
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem találtam ilyen lehetőséget, kerestem már korábban. Szerintem nincs. Viszont másik kamera programmal lehet ezt orvosolni, ha olyan helyzetben vagy, hogy nem szeretnéd hogy hangja legyen. Persze ezek közül sem mindegyik működik ebben az értelemben... Ergo van aminél állíthatod, de nem írja felül az alapot, tehát lesz hangja továbbra is.
Én őt ajánlom neked, ha csendben szeretnél fényképezni:
Candy Camera - Google Play
Biztos van még más fajta, de én elég sokat kerestem, nekem ő vált be azok közül a legjobban. Valakinek van jobb ötlete azt szívesen látom én is.Viszont én most egy fizetősre váltottam át és mondhatni nem játszanak egy kategóriában vele az ingyenes kamerák, feltéve ha valaki szeretne jó minőségben elég sok beállítással fotózni. Én nála is úgy látom, hogy nem bírálja felül az alapot, de amit nyújt, ahhoz képest ez a legkevesebb. Nem mint ha eddig lényeges lett volna számomra a hang, csak a kíváncsiság hajtott
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Vírusirtó topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest