Hirdetés
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ott valami beállítási hiba lehet, mert nálam "tökéletesen" működik (ahogy eddig). Igaz, csak egy csajjal szoktam, meg unokahugommal, meg néha próbából küldök magamnak, és mindegyik érkezik rendesen. Értesítések, push, valami..
Amúgy a Viber soha nem volt 100% -os, amióta létezik. Főleg, ha a szolgáltatónál a csomagban nem támogatja a VoIP -ot. Pl. a Voda is az utóbbi időben kezdte el korlátozni, illetve ennek megfelelően nem működik rendesen. Egyes esetekben telefonálásra sem lesz alkalmas, de sok esetben üzenetküldésre sem.
Én semmit nem állítgattam, csak az első alkalommal engedélyeztem a push üzenet fogadást, aztán kész. Igaz az is, hogy nekem teljesen korlátlan csomagom van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest