Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
max700
csendes tag
Néhány észrevételem és kérdésem lenne. Tegnap óta használom és számomra különös egy pár dolog. Eddig nem sikerült a HiSuite-os csatlakoztatás pedig a fejlesztői lehetőségek -> USB hibakeresés ki lett pipálva. Esetleg valamit kihagytam és ezért nem érzékeli a számítógépem? A gyári böngésző használata mellett tényleg vannak akadások, döcögések de egy dolphinnal én nem vettem észre akadozást, hosszabb gondolkodást. A másik dolog ami különös, hogy én úgy érzem eléggé tud melegedni úgy hogy nem nagyon van terhelve, ezt valamiképpen tudom ellenőrizni, hogy jobban melegszik ahogy kellene? Úgy láttam a kommentekből, hogy másoknál nem melegszik annyira. A következő észrevétel, hogy nagyon szedi az ujjlenyomatokat a képernyő, ez nálatok is így van? Elvileg fólia van a képernyőn de mégis nagyon maszatos nekem.
Esetleg ha hülyeségeket írtam elnézést érte de egyelőre így nem vagyok teljesen elégedett és hátha valaki tud segíteni nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Futás, futópályák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Hobby elektronika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest