-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Na megnéztem , napkozben a melóhelyen van térerő,de itthon hiába van 2-3-as csik a térerőnél mégis azt irja, hogy nincs szolgáltató és az akksi diagramnál is pirossal jelzi a készenléti részt.
Itthon folyamatosan wifi van kapcsolva.A másik meg hogy feltettem azt a task killert,de nem lettem vele előrbbre,mert ha belépek az appba és minden progit bepipálok, hogy zárja be megcsinálja átlag 160-200mb ot szaadit fel, majd kilépve a fömenübe és onnan ismét elinditva a task killert ugyan ugy ott van az összes app ujra és megint ugyan anyni memoriát lehet felszabaditani
A FB appal nekem is vannak furcsaságok, ahogy irtam régebben a massenger csak akkor értesit ha megnyitom és a face is néha a chatfej nálam is eltünik,pedig bekapcsoltam az elrejtés elöl ki van véve a pipa.
A következő, hogy ma reggelre ha a FB nál lehuzom a képernyőt hogy frissitse a hireket akkor egy eddig ismeretlen olyan futtyentős hang játszódik le ami eddig nem volt és mindig amikor frissitek. Most vagy a Task killer miatt van valami vagy a FB állitott valamit ,mert csak ezt az appot tettem fel és változtattam meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest