-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz
#86973952 #2090 üzenetére
Felettem.
Nem vagyok elájulva. Valahogy picik nekem benne a betűk, ugyanakkor vannak látványos megoldásai (pl. az óra, vagy hogy az oldalak közötti átmenet többféle lehet, stb.) De visszajött több bug, amit a korábbi ROM-okban tapasztaltam (Pl. az email app a fejlécében újra kínai jeleket rak a magyar ékezetes betűk helyett. ) Ráadásul csak 2 téma van rajta, a többi online, de csak Huawei Cloud ID-vel engedné letölteni, ami ugye "az ön országában nem elérhető"...
Lehet, hogy gyorsan visszateszem a 2.3 EMUI-t...
Persze ez csak az első fejlesztői változat, remélhetőleg lesz ez jobb is!
Pár kép:
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Teljesen új Samsung S21 FE 5G DS 5G 6/128GB Graphite eladó (bontatlan)
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Pro Max Karl Lagerfeld tokok
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest