Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
Csakhogy meglegyen a kollektív tudás számára.
A bluetooth kihangosító nem romlott el, csak lehúztam a media hangerejét. Amit azért nem vettem észre, mert a reggeli ébresztő nem azt használja, valamint a kedvenc zenelejátszóm sem (AIMP) hanem vmi más hangerőt. Visszaállítottam a médiahangerőt és most rendben.
A GPS meg megemberelte magát, mert egész nyaralás alatt hibátlan volt. Most ugyan megint nincs meg, de ezt az 5 km-t a mhelytől hazáig már tudom fejből

Ígyhát még mindig nem frissítettem le lollipop-ra. Elrémiszt, hogy a rengeteg leöltött vackomat tölthetem le újra, meg állítgathatom be nulláról újra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux Mint
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest