Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPad topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attush
csendes tag
válasz
Cunaja
üzenetére
Egyelőre nem szeretnék visszatérni, de még pár hónap garancia van rá, ezért kérdeztem.
Ami kérdésem lenne. Leírásban szerepel, hogy "Telepítéskor figyeljük a felugró ablakot, mert engedélyezni kell a Supersut a KangVip eszköznek (Nagyon fontos: Mindenképp menjünk a SuperSu-ba és ellenőrizzük, hogy sikerült-e megadni a a root jogot!" Na, hát én telepítés közben ezt pont nem figyeltem.
Ez okozhat bármi problémát? Nekem még picit szokatlan, de belenézek a speciális beállításokba, plusz rákeresek erre a tuning kernelre is. Remélem lassan összeáll 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ami kérdésem lenne. Leírásban szerepel, hogy "Telepítéskor figyeljük a felugró ablakot, mert engedélyezni kell a Supersut a KangVip eszköznek (Nagyon fontos: Mindenképp menjünk a SuperSu-ba és ellenőrizzük, hogy sikerült-e megadni a a root jogot!" Na, hát én telepítés közben ezt pont nem figyeltem.
Ez okozhat bármi problémát? Nekem még picit szokatlan, de belenézek a speciális beállításokba, plusz rákeresek erre a tuning kernelre is. Remélem lassan összeáll