Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OnePlus Pad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genius 2.0 fadobozos hangrendszer
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Jé, 5 forintért adják a P9-et. Szaladok veszek egyet.
Ja, elnéztem még meg kell szoroznom 30.000-rel. Hm, akkor pénzt is adnak mindenkinek, hogy új telefont vegyen?
Ez az üzleti húzás vissza is üthet, mert az ember azt gondolja, hogy a Huawei a régi ügyfeleivel már nem is akar törödni.
Igaz adnak ki biztonsági frissítést, de azért a díjnyertes telefonunkat, ami a mai napig vetekszik néhány hasonló kaliberű, más gyártó telefonjával, nem kell elfelejteni.Igenis mi is szeretnénk fejlődni, még akkor is ha P7 van, mert minek dobjon ki az ember egy tökéletesen működő telefont?
Az enyém vásárlás óta tokban van és ha kiveszem belőle, olyan mint egy új telefon.
Akkor szoktam váltani ha kezd bedögleni. A jól megcsinált P7-nek az akkuja fog meghalni, ha eléri az 5000 töltési ciklust, de az sem holnap lesz. Tökéletes telefon!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3860
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ja, elnéztem még meg kell szoroznom 30.000-rel. Hm, akkor pénzt is adnak mindenkinek, hogy új telefont vegyen?