-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szervusztok!
Pár hónapja van P7-em, Teveorr-nál vettem. Tegnap előtt szokásos módon töltőre tettem, de reggelre 44%-ot mutatott a töltöttségjelző. Út közben szivartöltőn volt, de nem emelkedett egy picit sem. Orvosnál 2 órát várakozva leeset 14%-ra, újraindítottam és hazafelé ismét szivartöltő. 32%-ra emelkedett, gondoltam a restart megoldotta a problémát. Sajonos ma éjjel 7 óra alatt megint csak 82%-ig jutott a töltés.
1. Hasonló tapasztalata valakinek?
2. 121SP01 van rajta, a B133 frissítés segíthet-e?
3. Rühelleném a patika állapotú készülékemet a Telemax trehány embereinek kezébe adni, minden garit Ők csinálnak? Esetleg létezik Huawei márkaszerviz?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest