- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
Ja, van még két kérdésem. A hangerőt lehet valahogy finomabban állítani? Csak, mert pl. az ébresztőnél a leghalkabb lehetőség is olyan hangos, hogy 5kor, mikor megszólal, nem csak én leszek igen morci rögtön, hanem a feleségem is :-)
A másik hasonló, de lehet, hogy hülye kérdés: a rezgőmotor. Ezt lehet változtatni? Mert olyan erős, hogy az már kicsit sok. Én szeretem, ha íráskor van rezgés visszajelzés, swiftkey-t használok, ott lehet elvileg állítani, mennyire legyen erős, de itt is, a legkisebb lehetőségnél is majd' kiugrik a kezemből.
Bocs a sok kérdésért, de hiába kutatok, keresek, ezekre nem találok választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- IPhone 14 128GB gyári független dobozos
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest