- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MonRo
tag
Sziasztok!
Feleségem P6S-sének pár napja elkezdett leválni a kijelzője körben (csak 1,5 éves...). Tegnap a teló leesett, kijelző kificcent belőle.A vezetékszalag nem szakadt el, de megsérülhetett, mert azóta - az amúgy teljesen ép kijelzőn - sötétség van.
Érdemes még megjavíttatni?
Kell új kijelzőt venni ilyenkor?Így sérülten ér még valamennyit egy ilyen telefon? ez már P6S 16GB ROM-mal, hibátlan állapotban. 1,5 éves, akksi is még teljesen jó. (Tokban tartva és zokniban tartva.)
Most látom fentebb, hogy mennyi egy kijelző. Akkor igazából az rám is vonatkozik. Keresni kell egy szakit, hogy mennyiért vállalja be...
-
MonRo
tag
válasz
zsolti72837 #25535 üzenetére
Hmmm... Nem jól emlékeztem. Semmi gond, így is jó, a célnak megfelel.
Különben a felső az 1-es, annak a PIN kódját kéri először.És köszönöm a gyors reagálást.
-
MonRo
tag
Sziasztok!
S.O.S.!
A SIM kártya kiosztás hogy néz ki a P6-nál? Eddig egy SIM-mel használtuk. A felsőbe volt a SIM, most pedig raktunk egy másikat (cégest) az alsóba. A felső a SIM1?Bekapcsoláskor melyik kártya kódját kéri először? A felsőét vagy az alsóét?
Már PUK kódot kér... -
MonRo
tag
Sziasztok!
Most került a családba egy P6S-U06.
A következő ROm van rajta:
Android verziója: 4.4.2
EMUI verzió: EMUI 3.0
Build-szám: B606Visszaolvastam, ez a B606-os vodás verzió. Úgy rendeltem a telefont egy HA-s kollégától, vszleg kínából jött a teló. (Ezért lehetséges, hogy a magyar nyelv miatt ez itthon lett rátöltve?)
Ez a verzió jó? Nem lesznek vele problémák? -
MonRo
tag
Sziasztok!
P6S-t milyen megbízható! helyről lehet most rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (138)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest